Source: Accreditation and Quality Assurance. Unidades: ESALQ, CENA
Subjects: CAFÉ, COMÉRCIO AGRÍCOLA, PRODUTOS AGRÍCOLAS ORGÂNICOS (DISCRIMINAÇÃO), MINERAÇÃO DE DADOS
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ABNT
FERNANDES, Elisabete Aparecida de Nadai et al. Organic coffee discrimination with INAA and data mining/KDD techniques: new perspectives for coffee trade. Accreditation and Quality Assurance, v. 7. n. 10, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00769-002-0531-6. Acesso em: 12 jun. 2024.APA
Fernandes, E. A. de N., Tagliaferro, F. S., Azevedo Filho, A. J. de B. V. de, & Bode, P. (2002). Organic coffee discrimination with INAA and data mining/KDD techniques: new perspectives for coffee trade. Accreditation and Quality Assurance, 7. n. 10. doi:10.1007/s00769-002-0531-6NLM
Fernandes EA de N, Tagliaferro FS, Azevedo Filho AJ de BV de, Bode P. Organic coffee discrimination with INAA and data mining/KDD techniques: new perspectives for coffee trade [Internet]. Accreditation and Quality Assurance. 2002 ; 7. n. 10[citado 2024 jun. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00769-002-0531-6Vancouver
Fernandes EA de N, Tagliaferro FS, Azevedo Filho AJ de BV de, Bode P. Organic coffee discrimination with INAA and data mining/KDD techniques: new perspectives for coffee trade [Internet]. Accreditation and Quality Assurance. 2002 ; 7. n. 10[citado 2024 jun. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00769-002-0531-6