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  • Source: LWT. Unidades: EP, ESALQ

    Subjects: CONGELAMENTO, FERMENTAÇÃO, HIBRIDIZAÇÃO, LEVEDURAS, MASSAS ALIMENTÍCIAS, PÃO, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      TORRANO, Giulliana Petean et al. Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough. LWT, v. 199, p. 1-6, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116106. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Torrano, G. P., Atanazio-Silva, G. A., Basso, T. P., Basso, T. O., & Tadini, C. C. (2024). Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough. LWT, 199, 1-6. doi:10.1016/j.lwt.2024.116106
    • NLM

      Torrano GP, Atanazio-Silva GA, Basso TP, Basso TO, Tadini CC. Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough [Internet]. LWT. 2024 ; 199 1-6.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116106
    • Vancouver

      Torrano GP, Atanazio-Silva GA, Basso TP, Basso TO, Tadini CC. Development of freezing-resistant hybrid yeast from Saccharomyces cerevisiae for French bread dough [Internet]. LWT. 2024 ; 199 1-6.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116106
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidades: EP, ESALQ, IQ

    Subjects: AÇUCARES, ETANOL, FERMENTAÇÃO INDUSTRIAL, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BASSO, Thalita Peixoto et al. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, v. 76, n. 7, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Basso, T. P., Procópio, D. P., Petrin, T. H. C., Giacon, T. G., Jin, Y. -S., Basso, T. O., & Basso, L. C. (2023). Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains. Letters in Applied Microbiology, 76( 7), 1-10. doi:10.1093/lambio/ovad077
    • NLM

      Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
    • Vancouver

      Basso TP, Procópio DP, Petrin THC, Giacon TG, Jin Y-S, Basso TO, Basso LC. Engineering xylose fermentation in an industrial yeast: continuous cultivation as a tool for selecting improved strains [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2023 ; 76( 7): 1-10.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1093/lambio/ovad077
  • Source: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Unidades: EP, ESALQ

    Subjects: SACCHAROMYCES, ETANOL

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    • ABNT

      BASSO, Thiago Olitta et al. Saccharomyces: the 5 Ws and one H. Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Tradução . Sharjah: Bentram Science, 2022. v. 2. . Disponível em: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Basso, T. O., Basso, T. P., Alves Junior, S. L., Stambuk, B. U., & Basso, L. C. (2022). Saccharomyces: the 5 Ws and one H. In Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments (Vol. 2). Sharjah: Bentram Science. doi:10.2174/9789815051063122020006
    • NLM

      Basso TO, Basso TP, Alves Junior SL, Stambuk BU, Basso LC. Saccharomyces: the 5 Ws and one H [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006
    • Vancouver

      Basso TO, Basso TP, Alves Junior SL, Stambuk BU, Basso LC. Saccharomyces: the 5 Ws and one H [Internet]. In: Yeasts : from nature to bioprocesses mycology : current and future developments. Sharjah: Bentram Science; 2022. [citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.2174/9789815051063122020006
  • Source: Biotecnologia industrial. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, ETANOL, DESTILARIAS

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    • ABNT

      BASSO, Luiz Carlos e BASSO, Thalita Peixoto e BASSO, Thiago Olitta. Aspectos fisiológicos e bioquímicos da fermentação etanólica nas destilarias brasileiras. Biotecnologia industrial. Tradução . São Paulo: Blucher, 2020. v. 1. . . Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Basso, L. C., Basso, T. P., & Basso, T. O. (2020). Aspectos fisiológicos e bioquímicos da fermentação etanólica nas destilarias brasileiras. In Biotecnologia industrial (Vol. 1). São Paulo: Blucher.
    • NLM

      Basso LC, Basso TP, Basso TO. Aspectos fisiológicos e bioquímicos da fermentação etanólica nas destilarias brasileiras. In: Biotecnologia industrial. São Paulo: Blucher; 2020. [citado 2024 maio 23 ]
    • Vancouver

      Basso LC, Basso TP, Basso TO. Aspectos fisiológicos e bioquímicos da fermentação etanólica nas destilarias brasileiras. In: Biotecnologia industrial. São Paulo: Blucher; 2020. [citado 2024 maio 23 ]
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: BIOCOMBUSTÍVEIS, CANA-DE-AÇÚCAR, ETANOL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      Fuel ethanol production from sugarcane. . London: IntechOpen. Disponível em: https://doi.org/10.5772/intechopen.74271. Acesso em: 23 maio 2024. , 2019
    • APA

      Fuel ethanol production from sugarcane. (2019). Fuel ethanol production from sugarcane. London: IntechOpen. doi:10.5772/intechopen.74271
    • NLM

      Fuel ethanol production from sugarcane [Internet]. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.74271
    • Vancouver

      Fuel ethanol production from sugarcane [Internet]. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.74271
  • Source: Yeasts in biotechnology. Unidade: ESALQ

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BASSO, Thalita Peixoto e BASSO, Luiz Carlos e LABATE, Carlos Alberto. Introductory chapter: yeasts in biotechnology. Yeasts in biotechnology. Tradução . London: IntechOpen, 2019. . Disponível em: https://doi.org/10.5772/intechopen.77938. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Basso, T. P., Basso, L. C., & Labate, C. A. (2019). Introductory chapter: yeasts in biotechnology. In Yeasts in biotechnology. London: IntechOpen. doi:10.5772/intechopen.77938
    • NLM

      Basso TP, Basso LC, Labate CA. Introductory chapter: yeasts in biotechnology [Internet]. In: Yeasts in biotechnology. London: IntechOpen; 2019. [citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.77938
    • Vancouver

      Basso TP, Basso LC, Labate CA. Introductory chapter: yeasts in biotechnology [Internet]. In: Yeasts in biotechnology. London: IntechOpen; 2019. [citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.77938
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, LEVEDURAS, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      Yeasts in biotechnology. . London: IntechOpen. Disponível em: https://doi.org/10.5772/intechopen.77938. Acesso em: 23 maio 2024. , 2019
    • APA

      Yeasts in biotechnology. (2019). Yeasts in biotechnology. London: IntechOpen. doi:10.5772/intechopen.77938
    • NLM

      Yeasts in biotechnology [Internet]. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.77938
    • Vancouver

      Yeasts in biotechnology [Internet]. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.77938
  • Source: Antonie van Leewenhoek: International Journal of General and Molecular Microbiology. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: ETANOL, SACCHAROMYCES, FERMENTAÇÃO INDUSTRIAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAGHAVENDRAN, Vijayendran et al. A simple scaled down system to mimic the industrial production of first generation fuel ethanol in Brazil. Antonie van Leewenhoek: International Journal of General and Molecular Microbiology, v. 110, p. 971–983, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10482-017-0868-9. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Raghavendran, V., Basso, T. P., Silva, J. B. da, Basso, L. C., & Gombert, A. K. (2017). A simple scaled down system to mimic the industrial production of first generation fuel ethanol in Brazil. Antonie van Leewenhoek: International Journal of General and Molecular Microbiology, 110, 971–983. doi:10.1007/s10482-017-0868-9
    • NLM

      Raghavendran V, Basso TP, Silva JB da, Basso LC, Gombert AK. A simple scaled down system to mimic the industrial production of first generation fuel ethanol in Brazil [Internet]. Antonie van Leewenhoek: International Journal of General and Molecular Microbiology. 2017 ; 110 971–983.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10482-017-0868-9
    • Vancouver

      Raghavendran V, Basso TP, Silva JB da, Basso LC, Gombert AK. A simple scaled down system to mimic the industrial production of first generation fuel ethanol in Brazil [Internet]. Antonie van Leewenhoek: International Journal of General and Molecular Microbiology. 2017 ; 110 971–983.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10482-017-0868-9
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: LEVEDURAS (MELHORAMENTO), HIBRIDIZAÇÃO, CRUZAMENTOS

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    • ABNT

      BASSO, Thalita Peixoto. Improvement of Saccharomyces cerevisiae by hybridization for increased tolerance towards inhibitors from second-generation ethanol substrate. 2015. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-29042015-132341/. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Basso, T. P. (2015). Improvement of Saccharomyces cerevisiae by hybridization for increased tolerance towards inhibitors from second-generation ethanol substrate (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-29042015-132341/
    • NLM

      Basso TP. Improvement of Saccharomyces cerevisiae by hybridization for increased tolerance towards inhibitors from second-generation ethanol substrate [Internet]. 2015 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-29042015-132341/
    • Vancouver

      Basso TP. Improvement of Saccharomyces cerevisiae by hybridization for increased tolerance towards inhibitors from second-generation ethanol substrate [Internet]. 2015 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-29042015-132341/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: AGRONEGÓCIO, TECNOLOGIA AGRÍCOLA, INOVAÇÕES TECNOLÓGICAS

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    • ABNT

      Temas de agronegócio: agroalimentação, cafeicultura, citricultura, heveicultura, gestão de projetos e contratos, logística, pedologia e sucroenergia. . Piracicaba: Linha Impressa Editora. . Acesso em: 23 maio 2024. , 2015
    • APA

      Temas de agronegócio: agroalimentação, cafeicultura, citricultura, heveicultura, gestão de projetos e contratos, logística, pedologia e sucroenergia. (2015). Temas de agronegócio: agroalimentação, cafeicultura, citricultura, heveicultura, gestão de projetos e contratos, logística, pedologia e sucroenergia. Piracicaba: Linha Impressa Editora.
    • NLM

      Temas de agronegócio: agroalimentação, cafeicultura, citricultura, heveicultura, gestão de projetos e contratos, logística, pedologia e sucroenergia. 2015 ;[citado 2024 maio 23 ]
    • Vancouver

      Temas de agronegócio: agroalimentação, cafeicultura, citricultura, heveicultura, gestão de projetos e contratos, logística, pedologia e sucroenergia. 2015 ;[citado 2024 maio 23 ]
  • Source: Green Chemistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: CELULOSE, FERMENTAÇÃO, HIDRÓLISE, INIBIDORES QUÍMICOS, LIGNINA, MEMBRANAS DE SEPARAÇÃO, POLÍMEROS (QUÍMICA ORGÂNICA), QUÍMICA VERDE, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GREER, Douglas R et al. Fermentation of hydrolysate detoxified by pervaporation through block copolymer membranes. Green Chemistry, v. 16, p. 4206-4213, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1039/c4gc00756e. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Greer, D. R., Basso, T. P., Ibanez, A. B., Bauer, S., Skerker, J. M., Ozcam, A. E., et al. (2014). Fermentation of hydrolysate detoxified by pervaporation through block copolymer membranes. Green Chemistry, 16, 4206-4213. doi:10.1039/c4gc00756e
    • NLM

      Greer DR, Basso TP, Ibanez AB, Bauer S, Skerker JM, Ozcam AE, Leon D, Shin C, Arkin AP, Balsara NP. Fermentation of hydrolysate detoxified by pervaporation through block copolymer membranes [Internet]. Green Chemistry. 2014 ; 16 4206-4213.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1039/c4gc00756e
    • Vancouver

      Greer DR, Basso TP, Ibanez AB, Bauer S, Skerker JM, Ozcam AE, Leon D, Shin C, Arkin AP, Balsara NP. Fermentation of hydrolysate detoxified by pervaporation through block copolymer membranes [Internet]. Green Chemistry. 2014 ; 16 4206-4213.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1039/c4gc00756e
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ARROZ, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR, ENZIMAS CELULOLÍTICAS, FARELOS, FUNGOS CELULOLÍTICOS, TRICHODERMA

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      BASSO, Thalita Peixoto. Atividade celulolítica de fungos isolados de bagaço de cana-de-açúcar e serapilheira em comparação com cepas de Trichoderma reesei. 2010. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2010. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-14022011-081238/. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Basso, T. P. (2010). Atividade celulolítica de fungos isolados de bagaço de cana-de-açúcar e serapilheira em comparação com cepas de Trichoderma reesei (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-14022011-081238/
    • NLM

      Basso TP. Atividade celulolítica de fungos isolados de bagaço de cana-de-açúcar e serapilheira em comparação com cepas de Trichoderma reesei [Internet]. 2010 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-14022011-081238/
    • Vancouver

      Basso TP. Atividade celulolítica de fungos isolados de bagaço de cana-de-açúcar e serapilheira em comparação com cepas de Trichoderma reesei [Internet]. 2010 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-14022011-081238/
  • Source: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: ESALQ

    Subjects: FUNGOS, ENZIMAS CELULOLÍTICAS, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR, CELULOSE

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BASSO, Thalita Peixoto e GALLO, Claudio Rosa e BASSO, Luiz Carlos. Atividade celulolítica de fungos isolados de bagaço de cana-de-açúcar e madeira em decomposição. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 45, n. 11, p. 1282-1289, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0100-204X2010001100008. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Basso, T. P., Gallo, C. R., & Basso, L. C. (2010). Atividade celulolítica de fungos isolados de bagaço de cana-de-açúcar e madeira em decomposição. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 45( 11), 1282-1289. doi:10.1590/S0100-204X2010001100008
    • NLM

      Basso TP, Gallo CR, Basso LC. Atividade celulolítica de fungos isolados de bagaço de cana-de-açúcar e madeira em decomposição [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2010 ; 45( 11): 1282-1289.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-204X2010001100008
    • Vancouver

      Basso TP, Gallo CR, Basso LC. Atividade celulolítica de fungos isolados de bagaço de cana-de-açúcar e madeira em decomposição [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2010 ; 45( 11): 1282-1289.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-204X2010001100008

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