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  • Source: Public Health Nutrition. Unidade: FSP

    Subjects: ALIMENTAÇÃO, GUIAS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, POLÍTICAS PÚBLICAS, BRASIL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      DAVIES, Vanessa Fernandes et al. Applying a food processing-based classification system to a food guide: a qualitative analysis of the Brazilian experience. Public Health Nutrition, v. 21, n. 01, p. 218-229, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/s1368980017001999. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Davies, V. F., Moubarac, J. -C., Medeiros, K. J., & Jaime, P. C. (2017). Applying a food processing-based classification system to a food guide: a qualitative analysis of the Brazilian experience. Public Health Nutrition, 21( 01), 218-229. doi:10.1017/s1368980017001999
    • NLM

      Davies VF, Moubarac J-C, Medeiros KJ, Jaime PC. Applying a food processing-based classification system to a food guide: a qualitative analysis of the Brazilian experience [Internet]. Public Health Nutrition. 2017 ;21( 01): 218-229.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s1368980017001999
    • Vancouver

      Davies VF, Moubarac J-C, Medeiros KJ, Jaime PC. Applying a food processing-based classification system to a food guide: a qualitative analysis of the Brazilian experience [Internet]. Public Health Nutrition. 2017 ;21( 01): 218-229.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s1368980017001999
  • Source: Interface - Comunicação, Saúde, Educação. Unidade: FSP

    Subjects: INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, ROTULAGEM DE ALIMENTOS, ÁCIDOS GRAXOS NÃO SATURADOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAVIES, Vanessa Fernandes e JAIME, Patrícia Constante. Mandatory food labeling of trans fat acids: qualitative analysis of the public consultation. Interface - Comunicação, Saúde, Educação, v. 21, n. 60, p. 133-139, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1807-57622015.0594. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Davies, V. F., & Jaime, P. C. (2017). Mandatory food labeling of trans fat acids: qualitative analysis of the public consultation. Interface - Comunicação, Saúde, Educação, 21( 60), 133-139. doi:10.1590/1807-57622015.0594
    • NLM

      Davies VF, Jaime PC. Mandatory food labeling of trans fat acids: qualitative analysis of the public consultation [Internet]. Interface - Comunicação, Saúde, Educação. 2017 ;21( 60): 133-139.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1807-57622015.0594
    • Vancouver

      Davies VF, Jaime PC. Mandatory food labeling of trans fat acids: qualitative analysis of the public consultation [Internet]. Interface - Comunicação, Saúde, Educação. 2017 ;21( 60): 133-139.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1807-57622015.0594

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