Filtros : "Dilkin, Paulo" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: International Journal of Food Microbiology. Unidade: ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, GRÃOS, SORGO, MICOTOXINAS, FILOGENIA, VARIAÇÃO GENÉTICA EM PLANTAS, FENÓTIPOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Rodrigo Cardoso de et al. Polyphasic characterization of Epicoccum sorghinum: a tenuazonic acid producer isolated from sorghum grain. International Journal of Food Microbiology, v. 292, p. 1-7, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.004. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Oliveira, R. C. de, Gonçalves, S. S., Silva, C. D. C. da, Dilkin, P., Madrid, H., & Corrêa, B. (2019). Polyphasic characterization of Epicoccum sorghinum: a tenuazonic acid producer isolated from sorghum grain. International Journal of Food Microbiology, 292, 1-7. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.004
    • NLM

      Oliveira RC de, Gonçalves SS, Silva CDC da, Dilkin P, Madrid H, Corrêa B. Polyphasic characterization of Epicoccum sorghinum: a tenuazonic acid producer isolated from sorghum grain [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2019 ; 292 1-7.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.004
    • Vancouver

      Oliveira RC de, Gonçalves SS, Silva CDC da, Dilkin P, Madrid H, Corrêa B. Polyphasic characterization of Epicoccum sorghinum: a tenuazonic acid producer isolated from sorghum grain [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2019 ; 292 1-7.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.004
  • Source: Food Chemistry. Unidade: ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, SORGO, GRÃOS, MICOTOXINAS, MATURAÇÃO VEGETAL, ANTIBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Rodrigo Cardoso de et al. Natural occurrence of tenuazonic acid and Phoma sorghina in Brazilian sorghum grains at different maturity stages. Food Chemistry, v. 230, p. 491-496, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.03.079. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Oliveira, R. C. de, Gonçalves, S. S., Oliveira, M. S., Dilkin, P., Mallmann, C. A., Freitas, R. S., et al. (2017). Natural occurrence of tenuazonic acid and Phoma sorghina in Brazilian sorghum grains at different maturity stages. Food Chemistry, 230, 491-496. doi:10.1016/j.foodchem.2017.03.079
    • NLM

      Oliveira RC de, Gonçalves SS, Oliveira MS, Dilkin P, Mallmann CA, Freitas RS, Bianchi P, Corrêa B. Natural occurrence of tenuazonic acid and Phoma sorghina in Brazilian sorghum grains at different maturity stages [Internet]. Food Chemistry. 2017 ; 230 491-496.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.03.079
    • Vancouver

      Oliveira RC de, Gonçalves SS, Oliveira MS, Dilkin P, Mallmann CA, Freitas RS, Bianchi P, Corrêa B. Natural occurrence of tenuazonic acid and Phoma sorghina in Brazilian sorghum grains at different maturity stages [Internet]. Food Chemistry. 2017 ; 230 491-496.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.03.079
  • Source: Ciência Rural. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DILKIN, Paulo et al. Intoxicação experimental de suínos por fumonisinas. Ciência Rural, v. 34, n. 1, p. 175-181, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0103-84782004000100027. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Dilkin, P., Hassegawa, R., Reis, T. A. dos, Mallmann, C. A., & Corrêa, B. (2004). Intoxicação experimental de suínos por fumonisinas. Ciência Rural, 34( 1), 175-181. doi:10.1590/s0103-84782004000100027
    • NLM

      Dilkin P, Hassegawa R, Reis TA dos, Mallmann CA, Corrêa B. Intoxicação experimental de suínos por fumonisinas [Internet]. Ciência Rural. 2004 ; 34( 1): 175-181.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-84782004000100027
    • Vancouver

      Dilkin P, Hassegawa R, Reis TA dos, Mallmann CA, Corrêa B. Intoxicação experimental de suínos por fumonisinas [Internet]. Ciência Rural. 2004 ; 34( 1): 175-181.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-84782004000100027
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Josefa B. da et al. Production of aflatoxins by Aspergillus flavus and fumonisins by Fusarium species isolated from brazilian sorghum. Brazilian Journal of Microbiology, v. 35, p. 182-186, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822004000200002. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Silva, J. B. da, Dilkin, P., Fonseca, H., & Corrêa, B. (2004). Production of aflatoxins by Aspergillus flavus and fumonisins by Fusarium species isolated from brazilian sorghum. Brazilian Journal of Microbiology, 35, 182-186. doi:10.1590/s1517-83822004000200002
    • NLM

      Silva JB da, Dilkin P, Fonseca H, Corrêa B. Production of aflatoxins by Aspergillus flavus and fumonisins by Fusarium species isolated from brazilian sorghum [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2004 ; 35 182-186.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822004000200002
    • Vancouver

      Silva JB da, Dilkin P, Fonseca H, Corrêa B. Production of aflatoxins by Aspergillus flavus and fumonisins by Fusarium species isolated from brazilian sorghum [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2004 ; 35 182-186.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822004000200002
  • Unidade: ICB

    Subjects: FUMONISINAS, AFLATOXINAS B1, MICOTOXINAS, MOCOTOXICOSE, TOXICOCINÉTICA, SUÍNOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DILKIN, Paulo. Intoxicação oral prolongada de suínos por aflatoxina B1 e fumonisinas. 2003. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2003. . Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Dilkin, P. (2003). Intoxicação oral prolongada de suínos por aflatoxina B1 e fumonisinas (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo.
    • NLM

      Dilkin P. Intoxicação oral prolongada de suínos por aflatoxina B1 e fumonisinas. 2003 ;[citado 2024 maio 29 ]
    • Vancouver

      Dilkin P. Intoxicação oral prolongada de suínos por aflatoxina B1 e fumonisinas. 2003 ;[citado 2024 maio 29 ]
  • Source: Journal of Chromatography. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DILKIN, Paulo et al. Robotic automated clean-up for detection of fumonisin B1 and B2 in corn and corn-based feed by high-performance liquid chromatography. Journal of Chromatography, v. 925, p. 151-156, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0021-9673(01)01037-8. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Dilkin, P., Mallmann, C. A., Almeida, C. A. A., & Corrêa, B. (2001). Robotic automated clean-up for detection of fumonisin B1 and B2 in corn and corn-based feed by high-performance liquid chromatography. Journal of Chromatography, 925, 151-156. doi:10.1016/s0021-9673(01)01037-8
    • NLM

      Dilkin P, Mallmann CA, Almeida CAA, Corrêa B. Robotic automated clean-up for detection of fumonisin B1 and B2 in corn and corn-based feed by high-performance liquid chromatography [Internet]. Journal of Chromatography. 2001 ;925 151-156.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0021-9673(01)01037-8
    • Vancouver

      Dilkin P, Mallmann CA, Almeida CAA, Corrêa B. Robotic automated clean-up for detection of fumonisin B1 and B2 in corn and corn-based feed by high-performance liquid chromatography [Internet]. Journal of Chromatography. 2001 ;925 151-156.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0021-9673(01)01037-8
  • Source: Ciência e tecnologia de Alimentos. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Carlos A P et al. Mycoflora and aflatoxigenic species in derivatives of milled rice. Ciência e tecnologia de Alimentos, v. 20, n. 1, p. 37-39, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612000000100008. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Lima, C. A. P., Orsi, R. B., Dilkin, P., & Corrêa, B. (2000). Mycoflora and aflatoxigenic species in derivatives of milled rice. Ciência e tecnologia de Alimentos, 20(1), 37-39. doi:10.1590/s0101-20612000000100008
    • NLM

      Lima CAP, Orsi RB, Dilkin P, Corrêa B. Mycoflora and aflatoxigenic species in derivatives of milled rice [Internet]. Ciência e tecnologia de Alimentos. 2000 ;20(1):37-39.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612000000100008
    • Vancouver

      Lima CAP, Orsi RB, Dilkin P, Corrêa B. Mycoflora and aflatoxigenic species in derivatives of milled rice [Internet]. Ciência e tecnologia de Alimentos. 2000 ;20(1):37-39.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612000000100008

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024