Filtros : "Gava, Lisandra Maria" Limpar


  • Conference titles: Congress of the International Union for Biochemistry and Molecular Biology - UBMB. Unidade: IQSC

    Assunto: BIOQUÍMICA

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COLLETI, Carolina et al. Effects of curcumin on HSP90 protein stability. 2015, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2015. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/b497090a-bcc9-461a-8640-21614195b67b/P15911.pdf. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Colleti, C., Borges, J. C., Ramos, C. H. I., & Gava, L. M. (2015). Effects of curcumin on HSP90 protein stability. In . São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/b497090a-bcc9-461a-8640-21614195b67b/P15911.pdf
    • NLM

      Colleti C, Borges JC, Ramos CHI, Gava LM. Effects of curcumin on HSP90 protein stability [Internet]. 2015 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/b497090a-bcc9-461a-8640-21614195b67b/P15911.pdf
    • Vancouver

      Colleti C, Borges JC, Ramos CHI, Gava LM. Effects of curcumin on HSP90 protein stability [Internet]. 2015 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/b497090a-bcc9-461a-8640-21614195b67b/P15911.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024