Source: Anais. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidade: FZEA
Subjects: PESCADO, ÓLEOS E GORDURAS ANIMAIS COMESTÍVEIS, TRUTA
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ABNT
SEGURA, Júlio Guerra et al. Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 29 maio 2024.APA
Segura, J. G., Rodrigues, C. E. da C., Bragagnolo, N., Gurgel, S., Natori, M. M., & Viegas, E. M. M. (2012). Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.NLM
Segura JG, Rodrigues CE da C, Bragagnolo N, Gurgel S, Natori MM, Viegas EMM. Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement. Anais. 2012 ;[citado 2024 maio 29 ]Vancouver
Segura JG, Rodrigues CE da C, Bragagnolo N, Gurgel S, Natori MM, Viegas EMM. Evaluation of oil viscera from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) extracted by slow freezing, submitted to the main chemical steps of refinement. Anais. 2012 ;[citado 2024 maio 29 ]