Fonte: Ethnobiology and Conservation. Unidade: FSP
Assuntos: SEGURANÇA ALIMENTAR, DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL, CONSUMO DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO
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ABNT
JACOB, Michelle Cristine Medeiros et al. Food Biodiversity as an Opportunity to Address the Challenge of Improving Human Diets and Food Security. Ethnobiology and Conservation, v. 12. [14p.], 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.15451/ec2023-02-12.05-1-14. Acesso em: 23 maio 2024.APA
Jacob, M. C. M., Souza, A. M., Carvalho, A. M. de, Vasconcelos, C. F. A. de, Tregidgo, D., Hunter, D., & Pereira, F. de O. (2023). Food Biodiversity as an Opportunity to Address the Challenge of Improving Human Diets and Food Security. Ethnobiology and Conservation, 12. [14p.]. doi:10.15451/ec2023-02-12.05-1-14NLM
Jacob MCM, Souza AM, Carvalho AM de, Vasconcelos CFA de, Tregidgo D, Hunter D, Pereira F de O. Food Biodiversity as an Opportunity to Address the Challenge of Improving Human Diets and Food Security [Internet]. Ethnobiology and Conservation. 2023 ;12. [14p.][citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.15451/ec2023-02-12.05-1-14Vancouver
Jacob MCM, Souza AM, Carvalho AM de, Vasconcelos CFA de, Tregidgo D, Hunter D, Pereira F de O. Food Biodiversity as an Opportunity to Address the Challenge of Improving Human Diets and Food Security [Internet]. Ethnobiology and Conservation. 2023 ;12. [14p.][citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.15451/ec2023-02-12.05-1-14