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  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: EP

    Subjects: CINÉTICA, SECAGEM

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    • ABNT

      MARQUES, Bianca Cristine et al. Evidence of iso-volume deformation during convective drying of yacón: an extended van Meel model adapted to large volume reduction. Journal of Food Engineering, v. 31, p. 1-11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111311. Acesso em: 22 maio 2024.
    • APA

      Marques, B. C., Patrick, P., Casalinho, J., Tadini, C. C., Plana-Fattori, A., & Almeida, G. (2023). Evidence of iso-volume deformation during convective drying of yacón: an extended van Meel model adapted to large volume reduction. Journal of Food Engineering, 31, 1-11. doi:10.1016/j.jfoodeng.2022.111311
    • NLM

      Marques BC, Patrick P, Casalinho J, Tadini CC, Plana-Fattori A, Almeida G. Evidence of iso-volume deformation during convective drying of yacón: an extended van Meel model adapted to large volume reduction [Internet]. Journal of Food Engineering. 2023 ;31 1-11.[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111311
    • Vancouver

      Marques BC, Patrick P, Casalinho J, Tadini CC, Plana-Fattori A, Almeida G. Evidence of iso-volume deformation during convective drying of yacón: an extended van Meel model adapted to large volume reduction [Internet]. Journal of Food Engineering. 2023 ;31 1-11.[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111311
  • Unidade: EP

    Subjects: SECAGEM, CINÉTICA, SIMULAÇÃO

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    • ABNT

      MARQUES, Bianca Cristine. Modelagem e validação experimental da secagem convectiva de fatias de yacón (Smallanthus sonchifolius). 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-13112023-084235/. Acesso em: 22 maio 2024.
    • APA

      Marques, B. C. (2023). Modelagem e validação experimental da secagem convectiva de fatias de yacón (Smallanthus sonchifolius) (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-13112023-084235/
    • NLM

      Marques BC. Modelagem e validação experimental da secagem convectiva de fatias de yacón (Smallanthus sonchifolius) [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-13112023-084235/
    • Vancouver

      Marques BC. Modelagem e validação experimental da secagem convectiva de fatias de yacón (Smallanthus sonchifolius) [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-13112023-084235/
  • Source: Food Chemistry. Unidade: EP

    Subjects: ANÁLISE TÉRMICA, POLISSACARÍDEOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MARQUES, Bianca Cristine e RAYO MENDEZ, Lina Maria e TADINI, Carmen Cecília. Applying the concept of state diagram on the stability analysis of an NSP-rich ingredient extracted from overripe bananas (Musa cavendishii var. Nanicão). Food Chemistry, v. 367, n. Ja 2022, p. 1-8, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130639. Acesso em: 22 maio 2024.
    • APA

      Marques, B. C., Rayo Mendez, L. M., & Tadini, C. C. (2022). Applying the concept of state diagram on the stability analysis of an NSP-rich ingredient extracted from overripe bananas (Musa cavendishii var. Nanicão). Food Chemistry, 367( Ja 2022), 1-8. doi:10.1016/j.foodchem.2021.130639
    • NLM

      Marques BC, Rayo Mendez LM, Tadini CC. Applying the concept of state diagram on the stability analysis of an NSP-rich ingredient extracted from overripe bananas (Musa cavendishii var. Nanicão) [Internet]. Food Chemistry. 2022 ; 367( Ja 2022): 1-8.[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130639
    • Vancouver

      Marques BC, Rayo Mendez LM, Tadini CC. Applying the concept of state diagram on the stability analysis of an NSP-rich ingredient extracted from overripe bananas (Musa cavendishii var. Nanicão) [Internet]. Food Chemistry. 2022 ; 367( Ja 2022): 1-8.[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130639
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: EP

    Subjects: SECAGEM DE ALIMENTOS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MARQUES, Bianca Cristine et al. Convective drying of yacón (Smallanthus sonchifolius) slices: a simple physical model including shrinkage. LWT - Food Science and Technology, v. 159, p. 1-12, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113151. Acesso em: 22 maio 2024.
    • APA

      Marques, B. C., Plana-Fattori, A., Flick, D., & Tadini, C. C. (2022). Convective drying of yacón (Smallanthus sonchifolius) slices: a simple physical model including shrinkage. LWT - Food Science and Technology, 159, 1-12. doi:10.1016/j.lwt.2022.113151
    • NLM

      Marques BC, Plana-Fattori A, Flick D, Tadini CC. Convective drying of yacón (Smallanthus sonchifolius) slices: a simple physical model including shrinkage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2022 ; 159 1-12.[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113151
    • Vancouver

      Marques BC, Plana-Fattori A, Flick D, Tadini CC. Convective drying of yacón (Smallanthus sonchifolius) slices: a simple physical model including shrinkage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2022 ; 159 1-12.[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113151
  • Source: FOODSIM 2020. Conference titles: International Conference on Simulation and Modelling in the Food and Bio-Industry. Unidade: EP

    Assunto: SECAGEM DE ALIMENTOS

    Versão AceitaAcesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      MARQUES, Bianca Cristine et al. Modeling convective drying of food products under large deformation. 2020, Anais.. Ghent: EUROSIS-ETI, 2020. Disponível em: https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03080722/document. Acesso em: 22 maio 2024.
    • APA

      Marques, B. C., Plana-Fattori, A., Tadini, C. C., & Flick, D. (2020). Modeling convective drying of food products under large deformation. In FOODSIM 2020. Ghent: EUROSIS-ETI. Recuperado de https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03080722/document
    • NLM

      Marques BC, Plana-Fattori A, Tadini CC, Flick D. Modeling convective drying of food products under large deformation [Internet]. FOODSIM 2020. 2020 ;[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03080722/document
    • Vancouver

      Marques BC, Plana-Fattori A, Tadini CC, Flick D. Modeling convective drying of food products under large deformation [Internet]. FOODSIM 2020. 2020 ;[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03080722/document
  • Source: Fuel. Unidade: EP

    Subjects: COMBUSTÍVEIS VEICULARES, BIODIESEL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BESSA, Larissa Castelo Branco Almeida et al. Experimental determination and thermodynamic modeling of solid-liquid equilibrium of binary systems containing representative compounds of biodiesel and fossil fuels: Ethyl esters and n-dodecane. Fuel, v. 237, p. 1132-1140, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fuel.2018.10.080. Acesso em: 22 maio 2024.
    • APA

      Bessa, L. C. B. A., Robustillo Fuentes, M. D., Marques, B. C., Tadini, C. C., & Pessôa Filho, P. de A. (2019). Experimental determination and thermodynamic modeling of solid-liquid equilibrium of binary systems containing representative compounds of biodiesel and fossil fuels: Ethyl esters and n-dodecane. Fuel, 237, 1132-1140. doi:10.1016/j.fuel.2018.10.080
    • NLM

      Bessa LCBA, Robustillo Fuentes MD, Marques BC, Tadini CC, Pessôa Filho P de A. Experimental determination and thermodynamic modeling of solid-liquid equilibrium of binary systems containing representative compounds of biodiesel and fossil fuels: Ethyl esters and n-dodecane [Internet]. Fuel. 2019 ; 237 1132-1140.[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fuel.2018.10.080
    • Vancouver

      Bessa LCBA, Robustillo Fuentes MD, Marques BC, Tadini CC, Pessôa Filho P de A. Experimental determination and thermodynamic modeling of solid-liquid equilibrium of binary systems containing representative compounds of biodiesel and fossil fuels: Ethyl esters and n-dodecane [Internet]. Fuel. 2019 ; 237 1132-1140.[citado 2024 maio 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fuel.2018.10.080
  • Unidade: EP

    Subjects: POLISSACARÍDEOS, ANÁLISE TÉRMICA, BANANA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARQUES, Bianca Cristine. Diagrama de estado de polissacarídeos não amiláceos isolados da banana madura (Musa cavendishii). 2018. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Pulo, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-06042018-141508/. Acesso em: 22 maio 2024.
    • APA

      Marques, B. C. (2018). Diagrama de estado de polissacarídeos não amiláceos isolados da banana madura (Musa cavendishii) (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Pulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-06042018-141508/
    • NLM

      Marques BC. Diagrama de estado de polissacarídeos não amiláceos isolados da banana madura (Musa cavendishii) [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 22 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-06042018-141508/
    • Vancouver

      Marques BC. Diagrama de estado de polissacarídeos não amiláceos isolados da banana madura (Musa cavendishii) [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 22 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-06042018-141508/

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