Source: Scientia Horticulturae. Unidade: CENA
Subjects: NUTRIÇÃO VEGETAL, FIXAÇÃO DE NITROGÊNIO
ABNT
BRUNETTO, Gustavo et al. Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to ‘Niagara Rosada’ grape nutrition. Scientia Horticulturae, v. 169, p. 66–70, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019. Acesso em: 23 maio 2024.APA
Brunetto, G., Ceretta, C. A., Melo, G. W. B. de, Kaminski, J., Trentin, G., Girotto, E., et al. (2014). Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to ‘Niagara Rosada’ grape nutrition. Scientia Horticulturae, 169, 66–70. doi:10.1016/j.scienta.2014.02.019NLM
Brunetto G, Ceretta CA, Melo GWB de, Kaminski J, Trentin G, Girotto E, Ferreira PAA, Miotto A, Trivelin PCO. Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to ‘Niagara Rosada’ grape nutrition [Internet]. Scientia Horticulturae. 2014 ; 169 66–70.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019Vancouver
Brunetto G, Ceretta CA, Melo GWB de, Kaminski J, Trentin G, Girotto E, Ferreira PAA, Miotto A, Trivelin PCO. Contribution of nitrogen from agricultural residues of rye to ‘Niagara Rosada’ grape nutrition [Internet]. Scientia Horticulturae. 2014 ; 169 66–70.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2014.02.019