Evaluation of fat replacers in lingüiça (a fresh pork sausage of Brazil) (2003)
Source: Ciencia y Tecnología Alimentaria. Unidade: FSP
Subjects: GORDURAS (SUBSTITUIÇÃO), SUÍNOS, ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL, ESTEROIDES, MODALIDADES SINTOMÁTICAS, ÁCIDOS GRAXOS
ABNT
ROCCO, Sylvio Cesar et al. Evaluation of fat replacers in lingüiça (a fresh pork sausage of Brazil). Ciencia y Tecnología Alimentaria, v. 4, n. 2, p. 74-80, 2003Tradução . . Disponível em: http://redalyc.uaemex.mx/src/inicio/ArtPdfRed.jsp?iCve=72420401&iCveNum=5350. Acesso em: 23 maio 2024.APA
Rocco, S. C., Sampaio, G. R., Okani, E. T., Pinto e Silva, M. E. M., & Torres, E. A. F. da S. (2003). Evaluation of fat replacers in lingüiça (a fresh pork sausage of Brazil). Ciencia y Tecnología Alimentaria, 4( 2), 74-80. Recuperado de http://redalyc.uaemex.mx/src/inicio/ArtPdfRed.jsp?iCve=72420401&iCveNum=5350NLM
Rocco SC, Sampaio GR, Okani ET, Pinto e Silva MEM, Torres EAF da S. Evaluation of fat replacers in lingüiça (a fresh pork sausage of Brazil) [Internet]. Ciencia y Tecnología Alimentaria. 2003 ; 4( 2): 74-80.[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://redalyc.uaemex.mx/src/inicio/ArtPdfRed.jsp?iCve=72420401&iCveNum=5350Vancouver
Rocco SC, Sampaio GR, Okani ET, Pinto e Silva MEM, Torres EAF da S. Evaluation of fat replacers in lingüiça (a fresh pork sausage of Brazil) [Internet]. Ciencia y Tecnología Alimentaria. 2003 ; 4( 2): 74-80.[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://redalyc.uaemex.mx/src/inicio/ArtPdfRed.jsp?iCve=72420401&iCveNum=5350