Filtros : "Perego Junior, L" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Arquivos de Biologia e Tecnologia. Unidade: FCF

    Assunto: ETANOL

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORZANI, Walter et al. Comparasion of results obtained in fed-batch ethanol fermentation tests carried out with constant feeding rates and with periodic addition of the feeding mash. Arquivos de Biologia e Tecnologia, v. 31, n. 4, p. 571-3, 1988Tradução . . Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Borzani, W., Krauter, M., Aquarone, E., Sato, S., & Perego Junior, L. (1988). Comparasion of results obtained in fed-batch ethanol fermentation tests carried out with constant feeding rates and with periodic addition of the feeding mash. Arquivos de Biologia e Tecnologia, 31( 4), 571-3.
    • NLM

      Borzani W, Krauter M, Aquarone E, Sato S, Perego Junior L. Comparasion of results obtained in fed-batch ethanol fermentation tests carried out with constant feeding rates and with periodic addition of the feeding mash. Arquivos de Biologia e Tecnologia. 1988 ; 31( 4): 571-3.[citado 2024 maio 29 ]
    • Vancouver

      Borzani W, Krauter M, Aquarone E, Sato S, Perego Junior L. Comparasion of results obtained in fed-batch ethanol fermentation tests carried out with constant feeding rates and with periodic addition of the feeding mash. Arquivos de Biologia e Tecnologia. 1988 ; 31( 4): 571-3.[citado 2024 maio 29 ]
  • Source: Programa e Resumos. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assunto: FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KRAUTER, M e PEREGO JUNIOR, L. Processo descontinuo alimentado de fermentacao alcoolica. 1987, Anais.. Vicosa: Universidade Federal de Vicosa, 1987. . Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Krauter, M., & Perego Junior, L. (1987). Processo descontinuo alimentado de fermentacao alcoolica. In Programa e Resumos. Vicosa: Universidade Federal de Vicosa.
    • NLM

      Krauter M, Perego Junior L. Processo descontinuo alimentado de fermentacao alcoolica. Programa e Resumos. 1987 ;[citado 2024 maio 29 ]
    • Vancouver

      Krauter M, Perego Junior L. Processo descontinuo alimentado de fermentacao alcoolica. Programa e Resumos. 1987 ;[citado 2024 maio 29 ]
  • Source: Biotechnology Letters. Unidades: FCF, EP

    Assunto: FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KRAUTER, M et al. Influence of linearly decreasing feeding rates on fed-batch ethanol fermentation of sugar-cane blackstrap molasses. Biotechnology Letters, v. 9, n. 9, p. se 1987, 1987Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf01033204. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Krauter, M., Aquarone, E., Sato, S., Perego Junior, L., & Borzani, W. (1987). Influence of linearly decreasing feeding rates on fed-batch ethanol fermentation of sugar-cane blackstrap molasses. Biotechnology Letters, 9( 9), se 1987. doi:10.1007/bf01033204
    • NLM

      Krauter M, Aquarone E, Sato S, Perego Junior L, Borzani W. Influence of linearly decreasing feeding rates on fed-batch ethanol fermentation of sugar-cane blackstrap molasses [Internet]. Biotechnology Letters. 1987 ; 9( 9): se 1987.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf01033204
    • Vancouver

      Krauter M, Aquarone E, Sato S, Perego Junior L, Borzani W. Influence of linearly decreasing feeding rates on fed-batch ethanol fermentation of sugar-cane blackstrap molasses [Internet]. Biotechnology Letters. 1987 ; 9( 9): se 1987.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf01033204
  • Source: Biomass. Unidade: FCF

    Subjects: ETANOL, BIOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEREGO JUNIOR, L et al. Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses. Biomass, v. 6 , p. 247-56, 1985Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/0144-4565(85)90044-7. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Perego Junior, L., Dias, J. M. C. S., Koshimizu, L. H., Cruz, M. R. M., Borzani, W., & Vairo, M. L. R. (1985). Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses. Biomass, 6 , 247-56. doi:10.1016/0144-4565(85)90044-7
    • NLM

      Perego Junior L, Dias JMCS, Koshimizu LH, Cruz MRM, Borzani W, Vairo MLR. Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses [Internet]. Biomass. 1985 ;6 247-56.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0144-4565(85)90044-7
    • Vancouver

      Perego Junior L, Dias JMCS, Koshimizu LH, Cruz MRM, Borzani W, Vairo MLR. Influence of temperature, dilution rate and sugar concentrations on the establishment of steady-state in continuous ethanol fermentation of molasses [Internet]. Biomass. 1985 ;6 247-56.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0144-4565(85)90044-7

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024