Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle (2003)
Source: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: FZEA
Subjects: JACARÉ, CRIAÇÃO ANIMAL, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS
ABNT
TELIS, Vânia Regina Nicoletti et al. Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 38, n. 4, p. 529-535, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2003000400012. Acesso em: 23 maio 2024.APA
Telis, V. R. N., Romanelli, P. F., Gabas, A. L., & Telis Romero, J. (2003). Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 38( 4), 529-535. doi:10.1590/s0100-204x2003000400012NLM
Telis VRN, Romanelli PF, Gabas AL, Telis Romero J. Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2003 ; 38( 4): 529-535.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2003000400012Vancouver
Telis VRN, Romanelli PF, Gabas AL, Telis Romero J. Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2003 ; 38( 4): 529-535.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2003000400012