Computer-aided product design for cocoa butter alternatives (2024)
Unidade: EPSubjects: QUALIDADE DO PRODUTO, ALGORITMOS GENÉTICOS
ABNT
BEARZI, Lara Fadel. Computer-aided product design for cocoa butter alternatives. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-06052024-075223/pt-br.php. Acesso em: 24 maio 2024.APA
Bearzi, L. F. (2024). Computer-aided product design for cocoa butter alternatives (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-06052024-075223/pt-br.phpNLM
Bearzi LF. Computer-aided product design for cocoa butter alternatives [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-06052024-075223/pt-br.phpVancouver
Bearzi LF. Computer-aided product design for cocoa butter alternatives [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3137/tde-06052024-075223/pt-br.php