Source: Química Nova. Unidade: FCFRP
Subjects: PRODUTOS NATURAIS, CROMATOGRAFIA LÍQUIDA DE ALTA EFICIÊNCIA
ABNT
OLIVEIRA, Ana Lígia Leandrini de et al. Chemical constituents from red Algae Bostrychia radicans (Rhodomelaceae): new amides and phenolic compounds. Química Nova, v. 35, n. 11, p. 2186-2188, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0100-40422012001100016. Acesso em: 05 jun. 2024.APA
Oliveira, A. L. L. de, Silva, D. B. da, Lopes, N. P., Debonsi, H. M., & Yokoya, N. S. (2012). Chemical constituents from red Algae Bostrychia radicans (Rhodomelaceae): new amides and phenolic compounds. Química Nova, 35( 11), 2186-2188. doi:10.1590/S0100-40422012001100016NLM
Oliveira ALL de, Silva DB da, Lopes NP, Debonsi HM, Yokoya NS. Chemical constituents from red Algae Bostrychia radicans (Rhodomelaceae): new amides and phenolic compounds [Internet]. Química Nova. 2012 ; 35( 11): 2186-2188.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-40422012001100016Vancouver
Oliveira ALL de, Silva DB da, Lopes NP, Debonsi HM, Yokoya NS. Chemical constituents from red Algae Bostrychia radicans (Rhodomelaceae): new amides and phenolic compounds [Internet]. Química Nova. 2012 ; 35( 11): 2186-2188.[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-40422012001100016