Filtros : "Silva, Lucas" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Subjects: CERVEJA, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARRUDA, Katy Vieira et al. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation. 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      ARRUDA, K. V., Silva, L., Suzuki, J. Y., Saad, S. M. I., & Herkenhoff, M. E. (2023). The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation. In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
    • NLM

      ARRUDA KV, Silva L, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
    • Vancouver

      ARRUDA KV, Silva L, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, CERVEJA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Lucas et al. The Saccharomyces cerevisiae US-05 yeast strain positively influences the survival of the probiotic strain Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei F19 in high-hopped sour beers. 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-saccharomyces-cerevisiae-us-05-yeast-strain-positively-influences-the-surviv?lang=pt-br. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Silva, L., Arruda, K. V., Saad, S. M. I., & Herkenhoff, M. E. (2023). The Saccharomyces cerevisiae US-05 yeast strain positively influences the survival of the probiotic strain Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei F19 in high-hopped sour beers. In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-saccharomyces-cerevisiae-us-05-yeast-strain-positively-influences-the-surviv?lang=pt-br
    • NLM

      Silva L, Arruda KV, Saad SMI, Herkenhoff ME. The Saccharomyces cerevisiae US-05 yeast strain positively influences the survival of the probiotic strain Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei F19 in high-hopped sour beers [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-saccharomyces-cerevisiae-us-05-yeast-strain-positively-influences-the-surviv?lang=pt-br
    • Vancouver

      Silva L, Arruda KV, Saad SMI, Herkenhoff ME. The Saccharomyces cerevisiae US-05 yeast strain positively influences the survival of the probiotic strain Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei F19 in high-hopped sour beers [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-saccharomyces-cerevisiae-us-05-yeast-strain-positively-influences-the-surviv?lang=pt-br
  • Source: Model Assisted Statistics and Applications. Unidade: ESALQ

    Subjects: COVID-19, MORTALIDADE, MODELOS MATEMÁTICOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORDEIRO, Gauss M et al. Explaining COVID-19 mortality rates in the first wave in Europe. Model Assisted Statistics and Applications, v. 16, p. 211–221, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3233/MAS-210534. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Cordeiro, G. M., Figueiredo, D., Silva, L., Ortega, E. M. M., & Prataviera, F. (2021). Explaining COVID-19 mortality rates in the first wave in Europe. Model Assisted Statistics and Applications, 16, 211–221. doi:10.3233/MAS-210534
    • NLM

      Cordeiro GM, Figueiredo D, Silva L, Ortega EMM, Prataviera F. Explaining COVID-19 mortality rates in the first wave in Europe [Internet]. Model Assisted Statistics and Applications. 2021 ; 16 211–221.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.3233/MAS-210534
    • Vancouver

      Cordeiro GM, Figueiredo D, Silva L, Ortega EMM, Prataviera F. Explaining COVID-19 mortality rates in the first wave in Europe [Internet]. Model Assisted Statistics and Applications. 2021 ; 16 211–221.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.3233/MAS-210534
  • Source: Journal of Endocrine Society. Conference titles: Annual Meeting of the Endocrine Society (ENDO). Unidade: FMRP

    Subjects: EXPRESSÃO GÊNICA, LEUCÓCITOS, HORMÔNIOS GLICOCORTICOIDES, RITMO CIRCADIANO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOARES, Vinícius et al. Peripheral clock system circadian imbalance in Cushing's disease. Journal of Endocrine Society. Washington: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1210/js.2019-SUN-LB063. Acesso em: 23 maio 2024. , 2019
    • APA

      Soares, V., Martins, C., Martinez, E. Z., Araújo, L. D. de, Roa, S., Silva, L., et al. (2019). Peripheral clock system circadian imbalance in Cushing's disease. Journal of Endocrine Society. Washington: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. doi:10.1210/js.2019-SUN-LB063
    • NLM

      Soares V, Martins C, Martinez EZ, Araújo LD de, Roa S, Silva L, Moreira AC, Castro M de. Peripheral clock system circadian imbalance in Cushing's disease [Internet]. Journal of Endocrine Society. 2019 ; 3[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1210/js.2019-SUN-LB063
    • Vancouver

      Soares V, Martins C, Martinez EZ, Araújo LD de, Roa S, Silva L, Moreira AC, Castro M de. Peripheral clock system circadian imbalance in Cushing's disease [Internet]. Journal of Endocrine Society. 2019 ; 3[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1210/js.2019-SUN-LB063
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: IQSC

    Subjects: QUÍMICA DE ALIMENTOS, CAFÉ

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CHECA, Kaique et al. Química do sabor de cafés: voláteis importantes para o sabor de cafés gourmet do Brasil. 2019, Anais.. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, 2019. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Checa, K., Silva, L., Grizotto, P. A., & Bogusz Junior, S. (2019). Química do sabor de cafés: voláteis importantes para o sabor de cafés gourmet do Brasil. In Resumos. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Checa K, Silva L, Grizotto PA, Bogusz Junior S. Química do sabor de cafés: voláteis importantes para o sabor de cafés gourmet do Brasil [Internet]. Resumos. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Checa K, Silva L, Grizotto PA, Bogusz Junior S. Química do sabor de cafés: voláteis importantes para o sabor de cafés gourmet do Brasil [Internet]. Resumos. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Program and abstracts. Conference titles: South American Symposium on Isotope Geology. Unidade: IGC

    Subjects: PALEOCLIMATOLOGIA, ESPELEOTEMAS, HOLOCENO, FLORESTAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      WONG, Corinne et al. Investigating past climate-biophere links: speleothem-based climate reconstructions to constrain controls on late holocene forest expansion in Sout America. 2016, Anais.. México: Universidad Nacional Autónoma de México, 2016. p. 57. Disponível em: http://www.ecodsa.com/ssagi/images/10%SSAGI%PROGRAM%AND%ABSTRACTS.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Wong, C., Wortham, B., Silva, L., MacGee, D., Cruz, F. W., & Montanez, I. (2016). Investigating past climate-biophere links: speleothem-based climate reconstructions to constrain controls on late holocene forest expansion in Sout America. In Program and abstracts (p. 57). México: Universidad Nacional Autónoma de México. Recuperado de http://www.ecodsa.com/ssagi/images/10%SSAGI%PROGRAM%AND%ABSTRACTS.pdf
    • NLM

      Wong C, Wortham B, Silva L, MacGee D, Cruz FW, Montanez I. Investigating past climate-biophere links: speleothem-based climate reconstructions to constrain controls on late holocene forest expansion in Sout America [Internet]. Program and abstracts. 2016 ; 57.[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://www.ecodsa.com/ssagi/images/10%SSAGI%PROGRAM%AND%ABSTRACTS.pdf
    • Vancouver

      Wong C, Wortham B, Silva L, MacGee D, Cruz FW, Montanez I. Investigating past climate-biophere links: speleothem-based climate reconstructions to constrain controls on late holocene forest expansion in Sout America [Internet]. Program and abstracts. 2016 ; 57.[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://www.ecodsa.com/ssagi/images/10%SSAGI%PROGRAM%AND%ABSTRACTS.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024