Filtros : "Smaniotto, Alessandra" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: CENA

    Subjects: LIPASE, ENZIMAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SMANIOTTO, Alessandra et al. Concentration, characterization and application of lipases from Sporidiobolus pararoseus strain. Brazilian Journal of Microbiology, v. 45, n. 1, p. 294-301, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822014000100043. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Smaniotto, A., Skovronski, A., Rigo, E., Tsai, S. M., Durrer, A., Foltran, L. L., et al. (2014). Concentration, characterization and application of lipases from Sporidiobolus pararoseus strain. Brazilian Journal of Microbiology, 45( 1), 294-301. doi:10.1590/s1517-83822014000100043
    • NLM

      Smaniotto A, Skovronski A, Rigo E, Tsai SM, Durrer A, Foltran LL, Paroul N, Di Luccio M, Oliveira JV, Oliveira D de, Treichel H. Concentration, characterization and application of lipases from Sporidiobolus pararoseus strain [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2014 ; 45( 1): 294-301.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822014000100043
    • Vancouver

      Smaniotto A, Skovronski A, Rigo E, Tsai SM, Durrer A, Foltran LL, Paroul N, Di Luccio M, Oliveira JV, Oliveira D de, Treichel H. Concentration, characterization and application of lipases from Sporidiobolus pararoseus strain [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2014 ; 45( 1): 294-301.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822014000100043
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: CENA

    Subjects: LIPASE, FERMENTAÇÃO, MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SMANIOTTO, Alessandra et al. 'Synthetic lipase' production from a newly isolated Sporidiobolus pararoseus strain by submerged fermentation. Brazilian Journal of Microbiology, v. 43, n. 4, p. 1490-1498, 2012Tradução . . Disponível em: http://www.scielo.br/pdf/bjm/v43n4/33.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Smaniotto, A., Skovronski, A., Rigo, E., Tsai, S. M., Durrer, A., Foltran, L. L., et al. (2012). 'Synthetic lipase' production from a newly isolated Sporidiobolus pararoseus strain by submerged fermentation. Brazilian Journal of Microbiology, 43( 4), 1490-1498. Recuperado de http://www.scielo.br/pdf/bjm/v43n4/33.pdf
    • NLM

      Smaniotto A, Skovronski A, Rigo E, Tsai SM, Durrer A, Foltran LL, Di Luccio M, Oliveira JV, Oliveira D de, Treichel H. 'Synthetic lipase' production from a newly isolated Sporidiobolus pararoseus strain by submerged fermentation [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2012 ; 43( 4): 1490-1498.[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/bjm/v43n4/33.pdf
    • Vancouver

      Smaniotto A, Skovronski A, Rigo E, Tsai SM, Durrer A, Foltran LL, Di Luccio M, Oliveira JV, Oliveira D de, Treichel H. 'Synthetic lipase' production from a newly isolated Sporidiobolus pararoseus strain by submerged fermentation [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2012 ; 43( 4): 1490-1498.[citado 2024 maio 23 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/bjm/v43n4/33.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024