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  • Source: Current Geriatrics Reports. Unidades: FCF, FSP

    Subjects: ALIMENTOS FERMENTADOS, DIABETES MELLITUS

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    • ABNT

      SOUZA, Caroliny de Almeida et al. Traditional fermented foods as an adjuvant treatment to diabetes. Current Geriatrics Reports, v. 9, p. 242–250, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00337-3. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Souza, C. de A., Oliveira, Í. A. C. L. de, Rolim, V. A. de O., & Bogsan, C. S. B. (2020). Traditional fermented foods as an adjuvant treatment to diabetes. Current Geriatrics Reports, 9, 242–250. doi:10.1007/s13670-020-00337-3
    • NLM

      Souza C de A, Oliveira ÍACL de, Rolim VA de O, Bogsan CSB. Traditional fermented foods as an adjuvant treatment to diabetes [Internet]. Current Geriatrics Reports. 2020 ; 9 242–250.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00337-3
    • Vancouver

      Souza C de A, Oliveira ÍACL de, Rolim VA de O, Bogsan CSB. Traditional fermented foods as an adjuvant treatment to diabetes [Internet]. Current Geriatrics Reports. 2020 ; 9 242–250.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00337-3
  • Source: Current Geriatrics Reports. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: IDOSOS, ENVELHECIMENTO, BIOTA INTESTINAL, DIABETES MELLITUS, DIETA, SUPLEMENTOS DIETÉTICOS

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    • ABNT

      MUÑOZ FERNANDEZ, Shirley Steffany e RIBEIRO, Sandra Maria Lima. Diet, Microbioma, and Diabetes in Aging. Current Geriatrics Reports, v. 9, n. 4, p. 261-274, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00339-1. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Muñoz Fernandez, S. S., & Ribeiro, S. M. L. (2020). Diet, Microbioma, and Diabetes in Aging. Current Geriatrics Reports, 9( 4), 261-274. doi:10.1007/s13670-020-00339-1
    • NLM

      Muñoz Fernandez SS, Ribeiro SML. Diet, Microbioma, and Diabetes in Aging [Internet]. Current Geriatrics Reports. 2020 ; 9( 4): 261-274.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00339-1
    • Vancouver

      Muñoz Fernandez SS, Ribeiro SML. Diet, Microbioma, and Diabetes in Aging [Internet]. Current Geriatrics Reports. 2020 ; 9( 4): 261-274.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00339-1
  • Source: Current Geriatrics Reports. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: INFLAMAÇÃO, NUTRIÇÃO, RESISTÊNCIA À INSULINA, DIABETES MELLITUS, ENVELHECIMENTO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIBEIRO, Sandra Maria Lima e MUÑOZ FERNANDEZ, Shirley Steffany e ROGERO, Marcelo Macedo. Nutrition and Diabetes in the Context of Inflammaging. Current Geriatrics Reports, v. 9, n. 4, p. 251-260, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00338-2. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Ribeiro, S. M. L., Muñoz Fernandez, S. S., & Rogero, M. M. (2020). Nutrition and Diabetes in the Context of Inflammaging. Current Geriatrics Reports, 9( 4), 251-260. doi:10.1007/s13670-020-00338-2
    • NLM

      Ribeiro SML, Muñoz Fernandez SS, Rogero MM. Nutrition and Diabetes in the Context of Inflammaging [Internet]. Current Geriatrics Reports. 2020 ; 9( 4): 251-260.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00338-2
    • Vancouver

      Ribeiro SML, Muñoz Fernandez SS, Rogero MM. Nutrition and Diabetes in the Context of Inflammaging [Internet]. Current Geriatrics Reports. 2020 ; 9( 4): 251-260.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13670-020-00338-2

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