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  • Source: Proceedings of PSE-BR 2019. Conference titles: Brazilian Congress on Process Systems Engineering. Unidade: EP

    Subjects: PROCESSOS ESTOCÁSTICOS, DINÂMICA DOS FLUÍDOS

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    • ABNT

      VIANNA JUNIOR, Ardson dos Santos. Applying the stochastic dispersion model to a complex flow. 2019, Anais.. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Vianna Junior, A. dos S. (2019). Applying the stochastic dispersion model to a complex flow. In Proceedings of PSE-BR 2019. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • NLM

      Vianna Junior A dos S. Applying the stochastic dispersion model to a complex flow [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • Vancouver

      Vianna Junior A dos S. Applying the stochastic dispersion model to a complex flow [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
  • Source: Proceedings of PSE-BR 2019. Conference titles: Brazilian Congress on Process Systems Engineering. Unidade: EP

    Subjects: PASTEURIZAÇÃO, ALIMENTOS LÍQUIDOS, MODELOS MATEMÁTICOS

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    • ABNT

      OISHI, Tamires Kawahara e RUSSO, Guilherme e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Modeling and simulation of continuous thermal processing of nonnewtonian liquid foods in a unit for continuous flow pasteurization. 2019, Anais.. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Oishi, T. K., Russo, G., & Gut, J. A. W. (2019). Modeling and simulation of continuous thermal processing of nonnewtonian liquid foods in a unit for continuous flow pasteurization. In Proceedings of PSE-BR 2019. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • NLM

      Oishi TK, Russo G, Gut JAW. Modeling and simulation of continuous thermal processing of nonnewtonian liquid foods in a unit for continuous flow pasteurization [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • Vancouver

      Oishi TK, Russo G, Gut JAW. Modeling and simulation of continuous thermal processing of nonnewtonian liquid foods in a unit for continuous flow pasteurization [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
  • Source: Proceedings of PSE-BR 2019. Conference titles: Brazilian Congress on Process Systems Engineering. Unidade: EP

    Subjects: GASEIFICAÇÃO, CELULOSE SULFATO, AMÔNIA

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    • ABNT

      DOMINGOS, Meire Ellen Gorete Ribeiro et al. Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry. 2019, Anais.. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Domingos, M. E. G. R., Flórez-Orrego, D. A., Santos, M. T. dos, & Oliveira Júnior, S. de. (2019). Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry. In Proceedings of PSE-BR 2019. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • NLM

      Domingos MEGR, Flórez-Orrego DA, Santos MT dos, Oliveira Júnior S de. Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • Vancouver

      Domingos MEGR, Flórez-Orrego DA, Santos MT dos, Oliveira Júnior S de. Process integration enhancement via black liquor gasification in the kraft pulp industry [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
  • Source: Proceedings of PSE-BR 2019. Conference titles: Brazilian Congress on Process Systems Engineering. Unidade: EP

    Subjects: TERMODINÂMICA, DIÓXIDO DE CARBONO

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    • ABNT

      PACHECO, Kelvin André et al. Evaluation of acetic acid production from CO2 through thermodynamic equilibrium calculations. 2019, Anais.. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Pacheco, K. A., Bresciani, A. E., Nascimento, C. A. O. do, & Alves, R. M. de B. (2019). Evaluation of acetic acid production from CO2 through thermodynamic equilibrium calculations. In Proceedings of PSE-BR 2019. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • NLM

      Pacheco KA, Bresciani AE, Nascimento CAO do, Alves RM de B. Evaluation of acetic acid production from CO2 through thermodynamic equilibrium calculations [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
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      Pacheco KA, Bresciani AE, Nascimento CAO do, Alves RM de B. Evaluation of acetic acid production from CO2 through thermodynamic equilibrium calculations [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
  • Source: Proceedings of PSE-BR 2019. Conference titles: Brazilian Congress on Process Systems Engineering. Unidade: EP

    Subjects: DIÓXIDO DE CARBONO, HIDROCARBONETOS, MEMBRANAS DE SEPARAÇÃO, PRÉ-SAL

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    • ABNT

      MORETTI, Fausto Soares e AIMOLI, Cassiano Gomes e PESSÔA FILHO, Pedro de Alcântara. Comparison of two mathematical models of the process of CO2 separation from gaseous hydrocarbons by membrane permeation. 2019, Anais.. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Moretti, F. S., Aimoli, C. G., & Pessôa Filho, P. de A. (2019). Comparison of two mathematical models of the process of CO2 separation from gaseous hydrocarbons by membrane permeation. In Proceedings of PSE-BR 2019. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • NLM

      Moretti FS, Aimoli CG, Pessôa Filho P de A. Comparison of two mathematical models of the process of CO2 separation from gaseous hydrocarbons by membrane permeation [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
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      Moretti FS, Aimoli CG, Pessôa Filho P de A. Comparison of two mathematical models of the process of CO2 separation from gaseous hydrocarbons by membrane permeation [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
  • Source: Proceedings of PSE-BR 2019. Conference titles: Brazilian Congress on Process Systems Engineering. Unidade: EP

    Subjects: ENZIMAS, CINÉTICA, PEROXIDASE, SOJA

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      CUNHA, Alexandre Santucchi da e VIANNA JUNIOR, Ardson dos Santos e LAURENTI, Enzo. Modeling and simulation of an enzymatic degradation process with peroxidase mechanism. 2019, Anais.. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Cunha, A. S. da, Vianna Junior, A. dos S., & Laurenti, E. (2019). Modeling and simulation of an enzymatic degradation process with peroxidase mechanism. In Proceedings of PSE-BR 2019. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • NLM

      Cunha AS da, Vianna Junior A dos S, Laurenti E. Modeling and simulation of an enzymatic degradation process with peroxidase mechanism [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • Vancouver

      Cunha AS da, Vianna Junior A dos S, Laurenti E. Modeling and simulation of an enzymatic degradation process with peroxidase mechanism [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
  • Source: Proceedings of PSE-BR 2019. Conference titles: Brazilian Congress on Process Systems Engineering. Unidade: EP

    Subjects: REFINARIAS, EUCALIPTO

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    • ABNT

      THEOZZO, Bruno e SANTOS, Moisés Teles dos. A MILP framework for optimal biorefinery design suited for forest systems evaluation. 2019, Anais.. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Theozzo, B., & Santos, M. T. dos. (2019). A MILP framework for optimal biorefinery design suited for forest systems evaluation. In Proceedings of PSE-BR 2019. Rio De Janeiro: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • NLM

      Theozzo B, Santos MT dos. A MILP framework for optimal biorefinery design suited for forest systems evaluation [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf
    • Vancouver

      Theozzo B, Santos MT dos. A MILP framework for optimal biorefinery design suited for forest systems evaluation [Internet]. Proceedings of PSE-BR 2019. 2019 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.ufrgs.br/psebr/wp-content/uploads/2019/11/PSEBR2019.pdf

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