Source: Catena. Unidade: ESALQ
Subjects: AGRICULTURA SUSTENTÁVEL, CANA-DE-AÇÚCAR, CAPIM MARANDU, CERRADO, DIÓXIDO DE CARBONO, EFEITO ESTUFA, PASTAGENS, USO DO SOLO
ABNT
TAVANTI, Renan Francisco Rimoldi et al. What is the impact of pasture reform on organic carbon compartments and CO2 emissions in the Brazilian Cerrado?. Catena, v. 194, p. 1-11, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.catena.2020.104702. Acesso em: 07 maio 2024.APA
Tavanti, R. F. R., Montanari, R., Panosso, A. R., La Scala Júnior, N., Chiquitelli Neto, M., Freddi, O. da S., et al. (2020). What is the impact of pasture reform on organic carbon compartments and CO2 emissions in the Brazilian Cerrado? Catena, 194, 1-11. doi:10.1016/j.catena.2020.104702NLM
Tavanti RFR, Montanari R, Panosso AR, La Scala Júnior N, Chiquitelli Neto M, Freddi O da S, Paz González A, Carvalho MAC de, Soares MB, Tavanti TR, Galindo FS. What is the impact of pasture reform on organic carbon compartments and CO2 emissions in the Brazilian Cerrado? [Internet]. Catena. 2020 ; 194 1-11.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.catena.2020.104702Vancouver
Tavanti RFR, Montanari R, Panosso AR, La Scala Júnior N, Chiquitelli Neto M, Freddi O da S, Paz González A, Carvalho MAC de, Soares MB, Tavanti TR, Galindo FS. What is the impact of pasture reform on organic carbon compartments and CO2 emissions in the Brazilian Cerrado? [Internet]. Catena. 2020 ; 194 1-11.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.catena.2020.104702