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ABNT
CARVALHO, Aline Martins de et al. Arginine intake is associated with oxidative stress in a general population. Nutrition, v. 33, p. 211-215, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2016.07.005. Acesso em: 08 maio 2024.
APA
Carvalho, A. M. de, Oliveira, A. A. F. de, Loureiro, A. P. de M., Gattás, G. J. F., Fisberg, R. M., & Marchioni, D. M. L. (2017). Arginine intake is associated with oxidative stress in a general population. Nutrition, 33, 211-215. doi:10.1016/j.nut.2016.07.005
NLM
Carvalho AM de, Oliveira AAF de, Loureiro AP de M, Gattás GJF, Fisberg RM, Marchioni DML. Arginine intake is associated with oxidative stress in a general population [Internet]. Nutrition. 2017 ; 33 211-215.[citado 2024 maio 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2016.07.005
Vancouver
Carvalho AM de, Oliveira AAF de, Loureiro AP de M, Gattás GJF, Fisberg RM, Marchioni DML. Arginine intake is associated with oxidative stress in a general population [Internet]. Nutrition. 2017 ; 33 211-215.[citado 2024 maio 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2016.07.005
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ABNT
CARVALHO, A M et al. High intake of heterocyclic amines from meat is associated with oxidative stress. British Journal of Nutrition, v. 113, n. 8, p. 1301-1307, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0007114515000628. Acesso em: 08 maio 2024.
APA
Carvalho, A. M., Miranda, A. M., Santos, F. A., Loureiro, A. P. de M., Fisberg, R. M., & Marchioni, D. M. L. (2015). High intake of heterocyclic amines from meat is associated with oxidative stress. British Journal of Nutrition, 113( 8), 1301-1307. doi:10.1017/S0007114515000628
NLM
Carvalho AM, Miranda AM, Santos FA, Loureiro AP de M, Fisberg RM, Marchioni DML. High intake of heterocyclic amines from meat is associated with oxidative stress [Internet]. British Journal of Nutrition. 2015 ; 113( 8): 1301-1307.[citado 2024 maio 08 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114515000628
Vancouver
Carvalho AM, Miranda AM, Santos FA, Loureiro AP de M, Fisberg RM, Marchioni DML. High intake of heterocyclic amines from meat is associated with oxidative stress [Internet]. British Journal of Nutrition. 2015 ; 113( 8): 1301-1307.[citado 2024 maio 08 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114515000628
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ABNT
CARVALHO, Aline Martins et al. Interação entre consumo carne, aminas heterociclicas e polimorfismo das enzimas de detoxificação aumenta estresse oxidativo em um estudo de base populacional. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.sban.org.br/congresso2015/Revista_Nutrire_40_suplemento.pdf. Acesso em: 08 maio 2024. , 2015
APA
Carvalho, A. M., Steluti, J., Carioca, A. A. F., Gattás, G. J. F., Loureiro, A. P. de M., Fisberg, R. M., et al. (2015). Interação entre consumo carne, aminas heterociclicas e polimorfismo das enzimas de detoxificação aumenta estresse oxidativo em um estudo de base populacional. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.sban.org.br/congresso2015/Revista_Nutrire_40_suplemento.pdf
NLM
Carvalho AM, Steluti J, Carioca AAF, Gattás GJF, Loureiro AP de M, Fisberg RM, Qi L, Marchioni DML. Interação entre consumo carne, aminas heterociclicas e polimorfismo das enzimas de detoxificação aumenta estresse oxidativo em um estudo de base populacional [Internet]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2015 ; 40 183 res. PO-25-124.[citado 2024 maio 08 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2015/Revista_Nutrire_40_suplemento.pdf
Vancouver
Carvalho AM, Steluti J, Carioca AAF, Gattás GJF, Loureiro AP de M, Fisberg RM, Qi L, Marchioni DML. Interação entre consumo carne, aminas heterociclicas e polimorfismo das enzimas de detoxificação aumenta estresse oxidativo em um estudo de base populacional [Internet]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2015 ; 40 183 res. PO-25-124.[citado 2024 maio 08 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2015/Revista_Nutrire_40_suplemento.pdf