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  • Fonte: Aquaculture International. Unidade: IO

    Assuntos: CAMARÃO, ALIMENTAÇÃO, FOSFATOS, DIGESTIBILIDADE

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    • ABNT

      LEMOS, Daniel Eduardo Lavanholi de et al. Performance and digestibility of inorganic phosphates in diets for juvenile shrimp (Litopenaeus vannamei): dicalcium phosphate, monocalcium phosphate, and monoammonium phosphate. Aquaculture International, v. 29, n. 4, p. 681-695, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10499-021-00651-3. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Lemos, D. E. L. de, Coelho, R. T. I., Zwart, S., & Tacon, A. G. J. (2021). Performance and digestibility of inorganic phosphates in diets for juvenile shrimp (Litopenaeus vannamei): dicalcium phosphate, monocalcium phosphate, and monoammonium phosphate. Aquaculture International, 29( 4), 681-695. doi:10.1007/s10499-021-00651-3
    • NLM

      Lemos DEL de, Coelho RTI, Zwart S, Tacon AGJ. Performance and digestibility of inorganic phosphates in diets for juvenile shrimp (Litopenaeus vannamei): dicalcium phosphate, monocalcium phosphate, and monoammonium phosphate [Internet]. Aquaculture International. 2021 ; 29( 4): 681-695.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10499-021-00651-3
    • Vancouver

      Lemos DEL de, Coelho RTI, Zwart S, Tacon AGJ. Performance and digestibility of inorganic phosphates in diets for juvenile shrimp (Litopenaeus vannamei): dicalcium phosphate, monocalcium phosphate, and monoammonium phosphate [Internet]. Aquaculture International. 2021 ; 29( 4): 681-695.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10499-021-00651-3
  • Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA, CRUSTÁCEOS, CAMARÃO, PEIXES, AMINOÁCIDOS, FOSFATOS, GAROUPA

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    • ABNT

      COELHO, Rafael Tsuyoshi Inoe. Desenvolvendo a aquicultura de espécies de peixes e camarões marinhos no Brasil: alguns aspectos práticos e mais urgentes da alimentação e nutrição durante a engorda do camarão-branco-do-pacífico (Litopenaeus vannamei) e da garoupa-verdadeira (Epinephelus marginatus). 2021. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Sao Paulo, 2021. Disponível em: https://doi.org/10.11606/T.21.2021.tde-24022022-145727. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Coelho, R. T. I. (2021). Desenvolvendo a aquicultura de espécies de peixes e camarões marinhos no Brasil: alguns aspectos práticos e mais urgentes da alimentação e nutrição durante a engorda do camarão-branco-do-pacífico (Litopenaeus vannamei) e da garoupa-verdadeira (Epinephelus marginatus) (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Sao Paulo. Recuperado de https://doi.org/10.11606/T.21.2021.tde-24022022-145727
    • NLM

      Coelho RTI. Desenvolvendo a aquicultura de espécies de peixes e camarões marinhos no Brasil: alguns aspectos práticos e mais urgentes da alimentação e nutrição durante a engorda do camarão-branco-do-pacífico (Litopenaeus vannamei) e da garoupa-verdadeira (Epinephelus marginatus) [Internet]. 2021 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.11606/T.21.2021.tde-24022022-145727
    • Vancouver

      Coelho RTI. Desenvolvendo a aquicultura de espécies de peixes e camarões marinhos no Brasil: alguns aspectos práticos e mais urgentes da alimentação e nutrição durante a engorda do camarão-branco-do-pacífico (Litopenaeus vannamei) e da garoupa-verdadeira (Epinephelus marginatus) [Internet]. 2021 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.11606/T.21.2021.tde-24022022-145727
  • Fonte: Reviews in Aquaculture. Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA, FISIOLOGIA, CAMARÃO

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    • ABNT

      LEMOS, Daniel Eduardo Lavanholi de e WEISSMAN, Delphine. Moulting in the grow-out of farmed shrimp: a review. Reviews in Aquaculture, v. 12, n. 4, p. in press, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/raq.12461. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Lemos, D. E. L. de, & Weissman, D. (2020). Moulting in the grow-out of farmed shrimp: a review. Reviews in Aquaculture, 12( 4), in press. doi:10.1111/raq.12461
    • NLM

      Lemos DEL de, Weissman D. Moulting in the grow-out of farmed shrimp: a review [Internet]. Reviews in Aquaculture. 2020 ; 12( 4): in press.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/raq.12461
    • Vancouver

      Lemos DEL de, Weissman D. Moulting in the grow-out of farmed shrimp: a review [Internet]. Reviews in Aquaculture. 2020 ; 12( 4): in press.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/raq.12461
  • Fonte: Reviews in Fisheries Science & Aquaculture. Unidade: IO

    Assuntos: DESNUTRIÇÃO, AQUICULTURA, NUTRIENTES

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    • ABNT

      TACON, Albert G. J. e LEMOS, Daniel Eduardo Lavanholi de e METIAN, Marc. Fish for health: improved nutritional quality of cultured fish for human consumption. Reviews in Fisheries Science & Aquaculture, v. 28, n. 4 p. in press, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/23308249.2020.1762163. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Tacon, A. G. J., Lemos, D. E. L. de, & Metian, M. (2020). Fish for health: improved nutritional quality of cultured fish for human consumption. Reviews in Fisheries Science & Aquaculture, 28( 4 p. in press). doi:10.1080/23308249.2020.1762163
    • NLM

      Tacon AGJ, Lemos DEL de, Metian M. Fish for health: improved nutritional quality of cultured fish for human consumption [Internet]. Reviews in Fisheries Science & Aquaculture. 2020 ; 28( 4 p. in press):[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1080/23308249.2020.1762163
    • Vancouver

      Tacon AGJ, Lemos DEL de, Metian M. Fish for health: improved nutritional quality of cultured fish for human consumption [Internet]. Reviews in Fisheries Science & Aquaculture. 2020 ; 28( 4 p. in press):[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1080/23308249.2020.1762163
  • Fonte: Brazilian Journal of Oceanography. Unidades: IO, FFLCH

    Assuntos: CAMARÃO, AQUICULTURA MARINHA, CARCINOCULTURA

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    • ABNT

      COELHO, Rafael Tsuyoshi Inoe et al. Energy budgets for juvenile Pacific whiteleg shrimp Litopenaeus vannamei fed different diets. Brazilian Journal of Oceanography, v. 67, p. 1-8, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1679-87592019024306701. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Coelho, R. T. I., Ayumi Yasumaru, F., Passos, M. J. de A. C. R., Gomes, V., & Lemos, D. E. L. de. (2019). Energy budgets for juvenile Pacific whiteleg shrimp Litopenaeus vannamei fed different diets. Brazilian Journal of Oceanography, 67, 1-8. doi:10.1590/s1679-87592019024306701
    • NLM

      Coelho RTI, Ayumi Yasumaru F, Passos MJ de ACR, Gomes V, Lemos DEL de. Energy budgets for juvenile Pacific whiteleg shrimp Litopenaeus vannamei fed different diets [Internet]. Brazilian Journal of Oceanography. 2019 ; 67 1-8.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1679-87592019024306701
    • Vancouver

      Coelho RTI, Ayumi Yasumaru F, Passos MJ de ACR, Gomes V, Lemos DEL de. Energy budgets for juvenile Pacific whiteleg shrimp Litopenaeus vannamei fed different diets [Internet]. Brazilian Journal of Oceanography. 2019 ; 67 1-8.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1679-87592019024306701
  • Fonte: Journal of the World Aquaculture Society. Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA MARINHA, PEIXES MARINHOS, NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      RAGGI, Thiago e LEMOS, Daniel Eduardo Lavanholi de e TACON, Albert G J. Feeding of juvenile cobia, Rachycentron canadum: evaluation of practical feeds, comparison of commercial fishmeal replacers, and estimation of essential amino acid requirements. Journal of the World Aquaculture Society, v. 50, p. 317-325, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jwas.12587. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Raggi, T., Lemos, D. E. L. de, & Tacon, A. G. J. (2019). Feeding of juvenile cobia, Rachycentron canadum: evaluation of practical feeds, comparison of commercial fishmeal replacers, and estimation of essential amino acid requirements. Journal of the World Aquaculture Society, 50, 317-325. doi:10.1111/jwas.12587
    • NLM

      Raggi T, Lemos DEL de, Tacon AGJ. Feeding of juvenile cobia, Rachycentron canadum: evaluation of practical feeds, comparison of commercial fishmeal replacers, and estimation of essential amino acid requirements [Internet]. Journal of the World Aquaculture Society. 2019 ; 50 317-325.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jwas.12587
    • Vancouver

      Raggi T, Lemos DEL de, Tacon AGJ. Feeding of juvenile cobia, Rachycentron canadum: evaluation of practical feeds, comparison of commercial fishmeal replacers, and estimation of essential amino acid requirements [Internet]. Journal of the World Aquaculture Society. 2019 ; 50 317-325.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jwas.12587
  • Fonte: Aquaculture. Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA MARINHA, TILÁPIA-DO-NILO, PEIXES MARINHOS

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    • ABNT

      SANTOS, Juliana Ferreira et al. A comparative study on Nile tilapia under different culture systems: effect on the growth parameters and proposition of new growth models. Aquaculture, v. 503, p. 128-138, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2018.12.044. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Santos, J. F., Lemos, D. E. L. de, Assis , C. R. D., Soares, K. L. S., Oliveira, V. M., Vasconcelos Filho, J. E. de, et al. (2019). A comparative study on Nile tilapia under different culture systems: effect on the growth parameters and proposition of new growth models. Aquaculture, 503, 128-138. doi:10.1016/j.aquaculture.2018.12.044
    • NLM

      Santos JF, Lemos DEL de, Assis CRD, Soares KLS, Oliveira VM, Vasconcelos Filho JE de, França RCP, Bezerra RS, Eloise R, Rafael REQ. A comparative study on Nile tilapia under different culture systems: effect on the growth parameters and proposition of new growth models [Internet]. Aquaculture. 2019 ; 503 128-138.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2018.12.044
    • Vancouver

      Santos JF, Lemos DEL de, Assis CRD, Soares KLS, Oliveira VM, Vasconcelos Filho JE de, França RCP, Bezerra RS, Eloise R, Rafael REQ. A comparative study on Nile tilapia under different culture systems: effect on the growth parameters and proposition of new growth models [Internet]. Aquaculture. 2019 ; 503 128-138.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2018.12.044
  • Fonte: Brazilian Journal of Oceanogrphy. Unidade: IO

    Assuntos: PEIXES MARINHOS, AQUICULTURA MARINHA

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    • ABNT

      BOTELHO, Marina Tenório et al. Citogenotoxic response of juvenile cobia Rachycentron canadum (Linnaeus, 1766) reared in two different systems. Brazilian Journal of Oceanogrphy, v. 66, n. 2, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1679-87592018005406602. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Botelho, M. T., Passos, M. J. de A. C. R., Hasue, F. M., Lemos, D. E. L. de, Rodrigues, E., Yasumaru, F., et al. (2018). Citogenotoxic response of juvenile cobia Rachycentron canadum (Linnaeus, 1766) reared in two different systems. Brazilian Journal of Oceanogrphy, 66( 2). doi:10.1590/s1679-87592018005406602
    • NLM

      Botelho MT, Passos MJ de ACR, Hasue FM, Lemos DEL de, Rodrigues E, Yasumaru F, Ngan VP, Gomes V. Citogenotoxic response of juvenile cobia Rachycentron canadum (Linnaeus, 1766) reared in two different systems [Internet]. Brazilian Journal of Oceanogrphy. 2018 ; 66( 2):[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1679-87592018005406602
    • Vancouver

      Botelho MT, Passos MJ de ACR, Hasue FM, Lemos DEL de, Rodrigues E, Yasumaru F, Ngan VP, Gomes V. Citogenotoxic response of juvenile cobia Rachycentron canadum (Linnaeus, 1766) reared in two different systems [Internet]. Brazilian Journal of Oceanogrphy. 2018 ; 66( 2):[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1679-87592018005406602
  • Fonte: Aquaculture Research. Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA MARINHA, CRUSTÁCEOS, CAMARÃO

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    • ABNT

      YASUMARU, Fanny Ayumi et al. In vitro degree of protein hydrolysis using enzyme extracts from larval and postlarval Litopenaeus vannamei (Boone). Aquaculture Research, v. 49, p. 3933-3937, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/are.13864. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Yasumaru, F. A., De Maesschalck, C., Wouters, R., & Lemos, D. E. L. de. (2018). In vitro degree of protein hydrolysis using enzyme extracts from larval and postlarval Litopenaeus vannamei (Boone). Aquaculture Research, 49, 3933-3937. doi:10.1111/are.13864
    • NLM

      Yasumaru FA, De Maesschalck C, Wouters R, Lemos DEL de. In vitro degree of protein hydrolysis using enzyme extracts from larval and postlarval Litopenaeus vannamei (Boone) [Internet]. Aquaculture Research. 2018 ; 49 3933-3937.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.13864
    • Vancouver

      Yasumaru FA, De Maesschalck C, Wouters R, Lemos DEL de. In vitro degree of protein hydrolysis using enzyme extracts from larval and postlarval Litopenaeus vannamei (Boone) [Internet]. Aquaculture Research. 2018 ; 49 3933-3937.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.13864
  • Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA, PEIXES MARINHOS, RACHYCENTRIDAE

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      BOTELHO, Marina Tenório. Biomarcadores na avaliação do estado fisiológico de juvenis de beijupirás, Rachycentron canadum (Linnaeus, 1766), de cultivo. 2017. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-11102017-104906/. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Botelho, M. T. (2017). Biomarcadores na avaliação do estado fisiológico de juvenis de beijupirás, Rachycentron canadum (Linnaeus, 1766), de cultivo. (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-11102017-104906/
    • NLM

      Botelho MT. Biomarcadores na avaliação do estado fisiológico de juvenis de beijupirás, Rachycentron canadum (Linnaeus, 1766), de cultivo. [Internet]. 2017 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-11102017-104906/
    • Vancouver

      Botelho MT. Biomarcadores na avaliação do estado fisiológico de juvenis de beijupirás, Rachycentron canadum (Linnaeus, 1766), de cultivo. [Internet]. 2017 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-11102017-104906/
  • Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA, PEIXES MARINHOS, DIGESTIBILIDADE, ENZIMAS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COELHO, Rafael Tsuyoshi Inoe. Suplementação de enzimas exógenas (fitase e protease) em dietas com substituição de farinha de peixe para juvenis do peixe marinho bijupirá (Rachycentron canadum). 2017. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-15032018-150807/. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Coelho, R. T. I. (2017). Suplementação de enzimas exógenas (fitase e protease) em dietas com substituição de farinha de peixe para juvenis do peixe marinho bijupirá (Rachycentron canadum) (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-15032018-150807/
    • NLM

      Coelho RTI. Suplementação de enzimas exógenas (fitase e protease) em dietas com substituição de farinha de peixe para juvenis do peixe marinho bijupirá (Rachycentron canadum) [Internet]. 2017 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-15032018-150807/
    • Vancouver

      Coelho RTI. Suplementação de enzimas exógenas (fitase e protease) em dietas com substituição de farinha de peixe para juvenis do peixe marinho bijupirá (Rachycentron canadum) [Internet]. 2017 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-15032018-150807/
  • Fonte: Algal Research. Unidade: IO

    Assuntos: MICROALGAS, CETACEA, AQUICULTURA MARINHA, CAMARÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TIBBETTS, Sean M e LEMOS, Daniel Eduardo Lavanholi de e YASUMARU, Fanny. In vitro prediction of digestible protein content of marine microalgae (Nannochloropsis granulata) meals for Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Algal Research, v. 21, p. 76-80, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.algal.2016.11.010. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Tibbetts, S. M., Lemos, D. E. L. de, & Yasumaru, F. (2017). In vitro prediction of digestible protein content of marine microalgae (Nannochloropsis granulata) meals for Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Algal Research, 21, 76-80. doi:10.1016/j.algal.2016.11.010
    • NLM

      Tibbetts SM, Lemos DEL de, Yasumaru F. In vitro prediction of digestible protein content of marine microalgae (Nannochloropsis granulata) meals for Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) [Internet]. Algal Research. 2017 ;21 76-80.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.algal.2016.11.010
    • Vancouver

      Tibbetts SM, Lemos DEL de, Yasumaru F. In vitro prediction of digestible protein content of marine microalgae (Nannochloropsis granulata) meals for Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) [Internet]. Algal Research. 2017 ;21 76-80.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.algal.2016.11.010
  • Fonte: Reviews in Aquaculture. Unidade: IO

    Assunto: OCEANOGRAFIA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEMOS, Daniel Eduardo Lavanholi de e TACON, Albert G J. Use of phytases in fish and shrimp feeds: a review. Reviews in Aquaculture, v. 9, n. 3, p. 266-282, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/raq.12138. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Lemos, D. E. L. de, & Tacon, A. G. J. (2017). Use of phytases in fish and shrimp feeds: a review. Reviews in Aquaculture, 9( 3), 266-282. doi:10.1111/raq.12138
    • NLM

      Lemos DEL de, Tacon AGJ. Use of phytases in fish and shrimp feeds: a review [Internet]. Reviews in Aquaculture. 2017 ; 9( 3): 266-282.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/raq.12138
    • Vancouver

      Lemos DEL de, Tacon AGJ. Use of phytases in fish and shrimp feeds: a review [Internet]. Reviews in Aquaculture. 2017 ; 9( 3): 266-282.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/raq.12138
  • Fonte: Fish Physiology and Biochemistry. Unidade: IO

    Assuntos: PEIXES MARINHOS, FISIOLOGIA DO SISTEMA DIGESTÓRIO, TILÁPIA-DO-NILO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Juliana Ferreira et al. Digestive enzyme activity in the intestine of Nile tilapia (Oreochromis niloticus L.) under pond and cage farming systems. Fish Physiology and Biochemistry, v. 42, n. 5, p. 1259-1274, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10695-016-0215-5. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Santos, J. F., Soares, K. L. S., Assis, C. R. D., Guerra, C. A. M., Carvalho Junior, L. B., Bezerra, R. S., & Lemos, D. E. L. de. (2016). Digestive enzyme activity in the intestine of Nile tilapia (Oreochromis niloticus L.) under pond and cage farming systems. Fish Physiology and Biochemistry, 42( 5), 1259-1274. doi:10.1007/s10695-016-0215-5
    • NLM

      Santos JF, Soares KLS, Assis CRD, Guerra CAM, Carvalho Junior LB, Bezerra RS, Lemos DEL de. Digestive enzyme activity in the intestine of Nile tilapia (Oreochromis niloticus L.) under pond and cage farming systems [Internet]. Fish Physiology and Biochemistry. 2016 ;42( 5): 1259-1274.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10695-016-0215-5
    • Vancouver

      Santos JF, Soares KLS, Assis CRD, Guerra CAM, Carvalho Junior LB, Bezerra RS, Lemos DEL de. Digestive enzyme activity in the intestine of Nile tilapia (Oreochromis niloticus L.) under pond and cage farming systems [Internet]. Fish Physiology and Biochemistry. 2016 ;42( 5): 1259-1274.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10695-016-0215-5
  • Fonte: Aquaculture Nutrition. Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA MARINHA, CARCINOCULTURA, NUTRIÇÃO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      SABRY-NETO, H et al. Effects of soy protein ratio, lipid content and minimum level of krill meal in plant-based diets over the growth and digestibility of the white shrimp, Litopenaeus vannamei. Aquaculture Nutrition, v. 23, p. 293-303, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/anu.12392. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Sabry-Neto, H., Raggi, T., Lemos, D. E. L. de, & Nunes, A. J. P. (2016). Effects of soy protein ratio, lipid content and minimum level of krill meal in plant-based diets over the growth and digestibility of the white shrimp, Litopenaeus vannamei. Aquaculture Nutrition, 23, 293-303. doi:10.1111/anu.12392
    • NLM

      Sabry-Neto H, Raggi T, Lemos DEL de, Nunes AJP. Effects of soy protein ratio, lipid content and minimum level of krill meal in plant-based diets over the growth and digestibility of the white shrimp, Litopenaeus vannamei [Internet]. Aquaculture Nutrition. 2016 ; 23 293-303.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/anu.12392
    • Vancouver

      Sabry-Neto H, Raggi T, Lemos DEL de, Nunes AJP. Effects of soy protein ratio, lipid content and minimum level of krill meal in plant-based diets over the growth and digestibility of the white shrimp, Litopenaeus vannamei [Internet]. Aquaculture Nutrition. 2016 ; 23 293-303.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/anu.12392
  • Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA, AMINOÁCIDOS, DIGESTIBILIDADE, DIGESTÃO ANIMAL

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      RAGGI, Thiago. Feeding and nutrition of tropical farmed fish and shrimp: pellet water stability, in vitro protein digestion, comparison of inert markers, evaluation of practical feeds, and dietary amino acid requirement. 2016. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-17022017-093822/en.php. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Raggi, T. (2016). Feeding and nutrition of tropical farmed fish and shrimp: pellet water stability, in vitro protein digestion, comparison of inert markers, evaluation of practical feeds, and dietary amino acid requirement (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-17022017-093822/en.php
    • NLM

      Raggi T. Feeding and nutrition of tropical farmed fish and shrimp: pellet water stability, in vitro protein digestion, comparison of inert markers, evaluation of practical feeds, and dietary amino acid requirement [Internet]. 2016 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-17022017-093822/en.php
    • Vancouver

      Raggi T. Feeding and nutrition of tropical farmed fish and shrimp: pellet water stability, in vitro protein digestion, comparison of inert markers, evaluation of practical feeds, and dietary amino acid requirement [Internet]. 2016 ;[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/21/21134/tde-17022017-093822/en.php
  • Fonte: Aquaculture. Unidade: IO

    Assuntos: CARCINOCULTURA, AQUICULTURA MARINHA, CAMARÃO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO, Rodrigo A P L F et al. Apparent digestibility of protein, energy and amino acids of six protein sources included at three levels in diets for juvenile white shrimp Litopenaeus vannamei reared in high performance conditions. Aquaculture, v. 465, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2016.09.010. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Carvalho, R. A. P. L. F., Ota, R. H., Kadry, V. O., Tacom , A. G. J., & Lemos, D. E. L. de. (2016). Apparent digestibility of protein, energy and amino acids of six protein sources included at three levels in diets for juvenile white shrimp Litopenaeus vannamei reared in high performance conditions. Aquaculture, 465. doi:10.1016/j.aquaculture.2016.09.010
    • NLM

      Carvalho RAPLF, Ota RH, Kadry VO, Tacom AGJ, Lemos DEL de. Apparent digestibility of protein, energy and amino acids of six protein sources included at three levels in diets for juvenile white shrimp Litopenaeus vannamei reared in high performance conditions [Internet]. Aquaculture. 2016 ; 465[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2016.09.010
    • Vancouver

      Carvalho RAPLF, Ota RH, Kadry VO, Tacom AGJ, Lemos DEL de. Apparent digestibility of protein, energy and amino acids of six protein sources included at three levels in diets for juvenile white shrimp Litopenaeus vannamei reared in high performance conditions [Internet]. Aquaculture. 2016 ; 465[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2016.09.010
  • Fonte: Reviews in Fisheries Science & Aquaculture. Unidade: IO

    Assuntos: PEIXES, AQUICULTURA, MANEJO DA PESCA

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    • ABNT

      ESTRADA, Uriel Rodriguez et al. Cobia (Rachycentron canadum): A Selected Annotated Bibliography on Aquaculture, General Biology and Fisheries 1967–2015. Reviews in Fisheries Science & Aquaculture, v. 24, n. 1, p. 1-97, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/23308249.2015.1088821. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Estrada, U. R., Yasumaru, F. A., Tacon, A. G. J., & Lemos, D. E. L. de. (2016). Cobia (Rachycentron canadum): A Selected Annotated Bibliography on Aquaculture, General Biology and Fisheries 1967–2015. Reviews in Fisheries Science & Aquaculture, 24( 1), 1-97. doi:10.1080/23308249.2015.1088821
    • NLM

      Estrada UR, Yasumaru FA, Tacon AGJ, Lemos DEL de. Cobia (Rachycentron canadum): A Selected Annotated Bibliography on Aquaculture, General Biology and Fisheries 1967–2015 [Internet]. Reviews in Fisheries Science & Aquaculture. 2016 ; 24( 1): 1-97.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1080/23308249.2015.1088821
    • Vancouver

      Estrada UR, Yasumaru FA, Tacon AGJ, Lemos DEL de. Cobia (Rachycentron canadum): A Selected Annotated Bibliography on Aquaculture, General Biology and Fisheries 1967–2015 [Internet]. Reviews in Fisheries Science & Aquaculture. 2016 ; 24( 1): 1-97.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1080/23308249.2015.1088821
  • Fonte: Aquacultural Enginering. Unidade: IO

    Assuntos: AQUICULTURA, TILÁPIA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAVID, Gianmarco Silva et al. Ecological carrying capacity for intensive tilapia (Oreochromis niloticus) cage aquaculture in a large hydroelectrical reservoir in Southeastern Brazil. Aquacultural Enginering, v. 66, p. 30-40, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaeng.2015.02.003. Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      David, G. S., Carvalho, E. D., Lemos, D. E. L. de, Silveira, A. N., & Dall'Aglio-Sobrinho, M. (2015). Ecological carrying capacity for intensive tilapia (Oreochromis niloticus) cage aquaculture in a large hydroelectrical reservoir in Southeastern Brazil. Aquacultural Enginering, 66, 30-40. doi:10.1016/j.aquaeng.2015.02.003
    • NLM

      David GS, Carvalho ED, Lemos DEL de, Silveira AN, Dall'Aglio-Sobrinho M. Ecological carrying capacity for intensive tilapia (Oreochromis niloticus) cage aquaculture in a large hydroelectrical reservoir in Southeastern Brazil [Internet]. Aquacultural Enginering. 2015 ; 66 30-40.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaeng.2015.02.003
    • Vancouver

      David GS, Carvalho ED, Lemos DEL de, Silveira AN, Dall'Aglio-Sobrinho M. Ecological carrying capacity for intensive tilapia (Oreochromis niloticus) cage aquaculture in a large hydroelectrical reservoir in Southeastern Brazil [Internet]. Aquacultural Enginering. 2015 ; 66 30-40.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaeng.2015.02.003
  • Fonte: Revista Panorama da Aqüicultura. Unidade: IO

    Assunto: AQUICULTURA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KUROKAWA, Rodrigo Eiji et al. Interações entre a aquicultura e o ambiente marinho: Bioincrustação e qualidade do sedimento na engorda de bijupirá em tanques-rede. Revista Panorama da Aqüicultura, n. 149, p. 46-49, 2015Tradução . . Acesso em: 23 abr. 2024.
    • APA

      Kurokawa, R. E., Coelho, R., Ota, R. H., Freitas, L. F., & Lemos, D. E. L. de. (2015). Interações entre a aquicultura e o ambiente marinho: Bioincrustação e qualidade do sedimento na engorda de bijupirá em tanques-rede. Revista Panorama da Aqüicultura, ( 149), 46-49.
    • NLM

      Kurokawa RE, Coelho R, Ota RH, Freitas LF, Lemos DEL de. Interações entre a aquicultura e o ambiente marinho: Bioincrustação e qualidade do sedimento na engorda de bijupirá em tanques-rede. Revista Panorama da Aqüicultura. 2015 ;( 149): 46-49.[citado 2024 abr. 23 ]
    • Vancouver

      Kurokawa RE, Coelho R, Ota RH, Freitas LF, Lemos DEL de. Interações entre a aquicultura e o ambiente marinho: Bioincrustação e qualidade do sedimento na engorda de bijupirá em tanques-rede. Revista Panorama da Aqüicultura. 2015 ;( 149): 46-49.[citado 2024 abr. 23 ]

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