Subjects: TRANSFERÊNCIA DE CALOR, ÓLEOS VEGETAIS COMO COMBUSTÍVEIS, TÊMPERA (ENGENHARIA)
ABNT
SCHICCHI, Diego Said et al. Epoxidized soybean oil/FAME blends as metal quenchants: part II - quenching and residual stress performance. 2012, Anais.. Beijing: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2012. . Acesso em: 11 maio 2024.APA
Schicchi, D. S., Otero, R. L. S., Sánchez Sarmiento, G., Totten, G. E., & Canale, L. de C. F. (2012). Epoxidized soybean oil/FAME blends as metal quenchants: part II - quenching and residual stress performance. In . Beijing: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo.NLM
Schicchi DS, Otero RLS, Sánchez Sarmiento G, Totten GE, Canale L de CF. Epoxidized soybean oil/FAME blends as metal quenchants: part II - quenching and residual stress performance. 2012 ;[citado 2024 maio 11 ]Vancouver
Schicchi DS, Otero RLS, Sánchez Sarmiento G, Totten GE, Canale L de CF. Epoxidized soybean oil/FAME blends as metal quenchants: part II - quenching and residual stress performance. 2012 ;[citado 2024 maio 11 ]