Filtros : "FSP-HNT" "Pot, Gerda Karolien" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Revista de Nutrição. Unidades: FSP, EACH

    Subjects: REFEIÇÕES, PADRÕES DIETÉTICOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GORGULHO, Bartira et al. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index. Revista de Nutrição, v. 31, n. 6, p. 567-575, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Gorgulho, B., Sarti, F. M., Fisberg, R. M., Pot, G. K., & Marchioni, D. M. L. (2018). Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index. Revista de Nutrição, 31( 6), 567-575. doi:10.1590/1678-98652018000600006
    • NLM

      Gorgulho B, Sarti FM, Fisberg RM, Pot GK, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutrição. 2018 ;31( 6): 567-575.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
    • Vancouver

      Gorgulho B, Sarti FM, Fisberg RM, Pot GK, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutrição. 2018 ;31( 6): 567-575.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
  • Source: Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: DIETA, REFEIÇÕES, CONSUMO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GORGULHO, Bartira et al. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition, v. No/Dec. 2018, n. 6, p. 567-575, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Gorgulho, B., Pot, G. K., Sarti, F. M., Fisberg, R. M., & Marchioni, D. M. L. (2018). Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition, No/Dec. 2018( 6), 567-575. doi:10.1590/1678-98652018000600006
    • NLM

      Gorgulho B, Pot GK, Sarti FM, Fisberg RM, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. 2018 ; No/Dec. 2018( 6): 567-575.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
    • Vancouver

      Gorgulho B, Pot GK, Sarti FM, Fisberg RM, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. 2018 ; No/Dec. 2018( 6): 567-575.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
  • Source: European Journal of Clinical Nutrition. Unidade: FSP

    Subjects: PSICOMETRIA, ÍNDICES, INDICADORES DE QUALIDADE, REFEIÇÕES, QUALIDADE DOS ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GORGULHO, Bartira Mendes e POT, Gerda Karolien e MARCHIONI, Dirce Maria Lobo. Evaluation of the psychometric properties of the main meal quality index when applied in the UK population. European Journal of Clinical Nutrition, v. 71, n. 5, p. 674-676, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/ejcn.2016.175;. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Gorgulho, B. M., Pot, G. K., & Marchioni, D. M. L. (2017). Evaluation of the psychometric properties of the main meal quality index when applied in the UK population. European Journal of Clinical Nutrition, 71( 5), 674-676. doi:10.1038/ejcn.2016.175;
    • NLM

      Gorgulho BM, Pot GK, Marchioni DML. Evaluation of the psychometric properties of the main meal quality index when applied in the UK population [Internet]. European Journal of Clinical Nutrition. 2017 ; 71( 5): 674-676.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1038/ejcn.2016.175;
    • Vancouver

      Gorgulho BM, Pot GK, Marchioni DML. Evaluation of the psychometric properties of the main meal quality index when applied in the UK population [Internet]. European Journal of Clinical Nutrition. 2017 ; 71( 5): 674-676.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1038/ejcn.2016.175;
  • Source: Appetite. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: DIETA, HÁBITOS ALIMENTARES, VALOR NUTRITIVO, REFEIÇÕES, INQUÉRITOS SOBRE DIETAS, RECOMENDAÇÕES NUTRICIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GORGULHO, Bartira Mendes et al. Main meal quality in Brazil and United Kingdom: similarities and differences. Appetite, v. 111, p. 151-157, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.12.038. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Gorgulho, B. M., Pot, G. K., Sarti, F. M., & Marchioni, D. M. L. (2017). Main meal quality in Brazil and United Kingdom: similarities and differences. Appetite, 111, 151-157. doi:10.1016/j.appet.2016.12.038
    • NLM

      Gorgulho BM, Pot GK, Sarti FM, Marchioni DML. Main meal quality in Brazil and United Kingdom: similarities and differences [Internet]. Appetite. 2017 ; 111 151-157.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.12.038
    • Vancouver

      Gorgulho BM, Pot GK, Sarti FM, Marchioni DML. Main meal quality in Brazil and United Kingdom: similarities and differences [Internet]. Appetite. 2017 ; 111 151-157.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.12.038
  • Source: British Journal of Nutrition. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: REFEIÇÕES, CARDÁPIOS, POLÍTICA DE NUTRIÇÃO, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GORGULHO, Bartira Mendes et al. Indices for the assessment of nutritional quality of meals: a systematic review. British Journal of Nutrition, v. 115, n. ju 2016, p. 2017-2024, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0007114516000994. Acesso em: 10 maio 2024.
    • APA

      Gorgulho, B. M., Pot, G. K., Sarti, F. M., & Marchioni, D. M. L. (2016). Indices for the assessment of nutritional quality of meals: a systematic review. British Journal of Nutrition, 115( ju 2016), 2017-2024. doi:10.1017/S0007114516000994
    • NLM

      Gorgulho BM, Pot GK, Sarti FM, Marchioni DML. Indices for the assessment of nutritional quality of meals: a systematic review [Internet]. British Journal of Nutrition. 2016 ; 115( ju 2016): 2017-2024.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114516000994
    • Vancouver

      Gorgulho BM, Pot GK, Sarti FM, Marchioni DML. Indices for the assessment of nutritional quality of meals: a systematic review [Internet]. British Journal of Nutrition. 2016 ; 115( ju 2016): 2017-2024.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114516000994

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024