Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil (1993)
- Autores:
- Autor USP: COZZOLINO, SILVIA MARIA FRANCISCATO - FCF
- Unidade: FCF
- Assunto: BIODISPONIBILIDADE
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: International Journal of Food Science and Nutrition
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.43, n.4 , p.223-9, 1993
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ABNT
BOAVENTURA, G P e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil. International Journal of Food Science and Nutrition, v. 43, n. 4 , p. 223-9, 1993Tradução . . Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Boaventura, G. P., & Cozzolino, S. M. F. (1993). Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil. International Journal of Food Science and Nutrition, 43( 4 ), 223-9. -
NLM
Boaventura GP, Cozzolino SMF. Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil. International Journal of Food Science and Nutrition. 1993 ;43( 4 ): 223-9.[citado 2024 abr. 23 ] -
Vancouver
Boaventura GP, Cozzolino SMF. Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil. International Journal of Food Science and Nutrition. 1993 ;43( 4 ): 223-9.[citado 2024 abr. 23 ] - Colina
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