Effect of gamma irradiation on cooking time, tannins and phenolic compounds of brazilian beans (phaseolus vulgaris, l.) Varieties (1993)
- Autores:
- Autor USP: MANCINI FILHO, JORGE - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: CIÊNCIA DE ALIMENTOS; ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: Institute of Food Technology
- Local: Chicago
- Data de publicação: 1993
- Fonte:
- Título do periódico: Abstracts
- Nome do evento: Institute of Food Technology Annual Meeting Technical Program
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ABNT
MANCINI-FILHO, Jorge e TAKAKI, K. Effect of gamma irradiation on cooking time, tannins and phenolic compounds of brazilian beans (phaseolus vulgaris, l.) Varieties. 1993, Anais.. Chicago: Institute of Food Technology, 1993. . Acesso em: 13 maio 2024. -
APA
Mancini-Filho, J., & Takaki, K. (1993). Effect of gamma irradiation on cooking time, tannins and phenolic compounds of brazilian beans (phaseolus vulgaris, l.) Varieties. In Abstracts. Chicago: Institute of Food Technology. -
NLM
Mancini-Filho J, Takaki K. Effect of gamma irradiation on cooking time, tannins and phenolic compounds of brazilian beans (phaseolus vulgaris, l.) Varieties. Abstracts. 1993 ;[citado 2024 maio 13 ] -
Vancouver
Mancini-Filho J, Takaki K. Effect of gamma irradiation on cooking time, tannins and phenolic compounds of brazilian beans (phaseolus vulgaris, l.) Varieties. Abstracts. 1993 ;[citado 2024 maio 13 ] - Presence of lipid antioxidants in citrus fruits seeds extracts
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