FT-IR spectroscopy as a tool for measuring degree of methyl esterification in pectins isolated from ripening papaya fruit (2002)
- Autores:
- Autor USP: LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/s0925-5214(01)00160-0
- Assuntos: ANÁLISE DE ALIMENTOS; PAREDE CELULAR VEGETAL; MAMÃO (ANÁLISE); QUÍMICA ANALÍTICA INSTRUMENTAL; ENZIMAS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Postharvest Biology and Technology
- ISSN: 0925-5214
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 25, n. 1, p. 99-107, 2002
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
MANRIQUE, Guillermo Daniel e LAJOLO, Franco Maria. FT-IR spectroscopy as a tool for measuring degree of methyl esterification in pectins isolated from ripening papaya fruit. Postharvest Biology and Technology, v. 25, n. 1, p. 99-107, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0925-5214(01)00160-0. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Manrique, G. D., & Lajolo, F. M. (2002). FT-IR spectroscopy as a tool for measuring degree of methyl esterification in pectins isolated from ripening papaya fruit. Postharvest Biology and Technology, 25( 1), 99-107. doi:10.1016/s0925-5214(01)00160-0 -
NLM
Manrique GD, Lajolo FM. FT-IR spectroscopy as a tool for measuring degree of methyl esterification in pectins isolated from ripening papaya fruit [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2002 ; 25( 1): 99-107.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0925-5214(01)00160-0 -
Vancouver
Manrique GD, Lajolo FM. FT-IR spectroscopy as a tool for measuring degree of methyl esterification in pectins isolated from ripening papaya fruit [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2002 ; 25( 1): 99-107.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0925-5214(01)00160-0 - Interaction of the amylase inhibitor with alpha amylase . Kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme
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Informações sobre o DOI: 10.1016/s0925-5214(01)00160-0 (Fonte: oaDOI API)
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