Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett films from mixtures of polyaniline and a ruthenium complex (2003)
- Authors:
- Ferreira, M.
- Constantino, C. J. L. - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Riul Junior, Antonio - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Wohnrath, Karen
- Aroca, Ricardo F.
- Giacometti, José Alberto - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Oliveira Junior, Osvaldo Novais de
- Mattoso, Luis Henrique Capparelli - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
- Autor USP: OLIVEIRA JUNIOR, OSVALDO NOVAIS DE - IFSC
- Unidade: IFSC
- DOI: 10.1016/s0032-3861(03)00388-4
- Assunto: FÍSICA DA MATÉRIA CONDENSADA
- Language: Inglês
- Imprenta:
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- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
FERREIRA, M. et al. Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett films from mixtures of polyaniline and a ruthenium complex. Polymer, v. 44, n. 15, p. 4205-4211, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0032-3861(03)00388-4. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Ferreira, M., Constantino, C. J. L., Riul Junior, A., Wohnrath, K., Aroca, R. F., Giacometti, J. A., et al. (2003). Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett films from mixtures of polyaniline and a ruthenium complex. Polymer, 44( 15), 4205-4211. doi:10.1016/s0032-3861(03)00388-4 -
NLM
Ferreira M, Constantino CJL, Riul Junior A, Wohnrath K, Aroca RF, Giacometti JA, Oliveira Junior ON de, Mattoso LHC. Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett films from mixtures of polyaniline and a ruthenium complex [Internet]. Polymer. 2003 ; 44( 15): 4205-4211.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0032-3861(03)00388-4 -
Vancouver
Ferreira M, Constantino CJL, Riul Junior A, Wohnrath K, Aroca RF, Giacometti JA, Oliveira Junior ON de, Mattoso LHC. Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett films from mixtures of polyaniline and a ruthenium complex [Internet]. Polymer. 2003 ; 44( 15): 4205-4211.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0032-3861(03)00388-4 - Grid to plate current-voltage characteristics of a corona triode
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Informações sobre o DOI: 10.1016/s0032-3861(03)00388-4 (Fonte: oaDOI API)
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