Chemical composition and glycemic index of Brazilian pine (Araucaria angustifolia) seeds (2004)
- Autores:
- Autores USP: CORDENUNSI, BEATRIZ ROSANA - FCF ; MENEZES, ELIZABETE WENZEL DE - FCF ; RODRIGUEZ, MARIA INES GENOVESE - FCF ; COLLI, CELIA - FCF ; LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS; FLAVONÓIDES; CARBOIDRATOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Washington
- Data de publicação: 2004
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Agricultural and Food Chemistry
- ISSN: 0021-8561
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 52, n. 11, p. 3412-3416, 2004
-
ABNT
CORDENUNSI-LYSENKO, Beatriz Rosana et al. Chemical composition and glycemic index of Brazilian pine (Araucaria angustifolia) seeds. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 52, n. 11, p. 3412-3416, 2004Tradução . . Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Cordenunsi-Lysenko, B. R., Menezes, E. W. de, Genovese, M. I., Colli, C., Souza, A. G. de, & Lajolo, F. M. (2004). Chemical composition and glycemic index of Brazilian pine (Araucaria angustifolia) seeds. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52( 11), 3412-3416. -
NLM
Cordenunsi-Lysenko BR, Menezes EW de, Genovese MI, Colli C, Souza AG de, Lajolo FM. Chemical composition and glycemic index of Brazilian pine (Araucaria angustifolia) seeds. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2004 ; 52( 11): 3412-3416.[citado 2024 abr. 18 ] -
Vancouver
Cordenunsi-Lysenko BR, Menezes EW de, Genovese MI, Colli C, Souza AG de, Lajolo FM. Chemical composition and glycemic index of Brazilian pine (Araucaria angustifolia) seeds. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2004 ; 52( 11): 3412-3416.[citado 2024 abr. 18 ] - Glycemic index and bioactive compounds of Pinhão seeds (Araucaria angustifolia)
- Chemical composition and glycemic index of pinhão seeds (Araucaria angustifolia)
- Efeito do tempo e temperatura de armazenamento na formação de amido resistente
- Determinacao do conteudo de amido resistente em alimentos brasileiros
- Content of resistant starch in brazilian foods
- Composição em carboidratos em banana verde e madura em diferentes cultivares
- New informationon flavonoids in the Brazilian Food Composition Database: Application of quality system
- Effect of soluble dietary fiber on bowel habit and glycemic response
- TBCA-USP update: information and evaluation of quality on flavonoid data
- Evaluation of spices and industrial ingredients for functional foods development
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas