Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol (2005)
- Authors:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1590/s0104-66322005000200012
- Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS; TECNOLOGIA DE ALIMENTOS; BIOPOLÍMEROS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Chemical Engineering
- ISSN: 0104-6632
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 22, n. 2, p. 249-256, Apr./Jun. 2005
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by-nc
-
ABNT
TAPIA-BLACIDO, Delia e SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol. Brazilian Journal of Chemical Engineering, v. 22, n. Apr./Ju 2005, p. 249-256, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0104-66322005000200012. Acesso em: 11 maio 2024. -
APA
Tapia-Blacido, D., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2005). Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol. Brazilian Journal of Chemical Engineering, 22( Apr./Ju 2005), 249-256. doi:10.1590/s0104-66322005000200012 -
NLM
Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2005 ; 22( Apr./Ju 2005): 249-256.[citado 2024 maio 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-66322005000200012 -
Vancouver
Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2005 ; 22( Apr./Ju 2005): 249-256.[citado 2024 maio 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-66322005000200012 - Fatty acid addition to improve water vapor barrier of edible films made from Amaranthus cruentus flour
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Informações sobre o DOI: 10.1590/s0104-66322005000200012 (Fonte: oaDOI API)
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