Beta-amylase expression and starch degradation during banana ripening (2006)
- Authors:
- USP affiliated authors: NASCIMENTO, JOÃO R. O. - FCF ; CORDENUNSI, BEATRIZ ROSANA - FCF ; PURGATTO, EDUARDO - FCF ; LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/j.postharvbio.2005.11.008
- Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS; BANANA; EXPRESSÃO GÊNICA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Postharvest Biology and Technology
- ISSN: 0925-5214
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 40, n. 1, p. 41-47, 2006
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
NASCIMENTO, João Roberto Oliveira do et al. Beta-amylase expression and starch degradation during banana ripening. Postharvest Biology and Technology, v. 40, n. 1, p. 41-47, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.11.008. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Nascimento, J. R. O. do, Vieira Júnior, A., Bassinello, P. Z., Cordenunsi-Lysenko, B. R., Mainardi, J. A., Purgatto, E., & Lajolo, F. M. (2006). Beta-amylase expression and starch degradation during banana ripening. Postharvest Biology and Technology, 40( 1), 41-47. doi:10.1016/j.postharvbio.2005.11.008 -
NLM
Nascimento JRO do, Vieira Júnior A, Bassinello PZ, Cordenunsi-Lysenko BR, Mainardi JA, Purgatto E, Lajolo FM. Beta-amylase expression and starch degradation during banana ripening [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2006 ; 40( 1): 41-47.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.11.008 -
Vancouver
Nascimento JRO do, Vieira Júnior A, Bassinello PZ, Cordenunsi-Lysenko BR, Mainardi JA, Purgatto E, Lajolo FM. Beta-amylase expression and starch degradation during banana ripening [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2006 ; 40( 1): 41-47.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.11.008 - Changes in non-starch polysaccharides of three banana cultivars (Musa acuminata L.; Cvs Mysore, Terra and Nanicão) during ripening
- Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars
- Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule
- Perfil metabólico durante o amadurecimento da banana
- Identificação de genes com variação de expressão em bananas submetidas ao armazenamento em baixa temperatura
- Teores de benzilglicosinolatos, benzilisotiocianato e clonagem da mirosinase de (Carica papaya L.)
- Clonagem e sequenciamento parcial da mirosinase de mamão papaia e perfil de benzilglicosinolatos e benzilisotiocianato
- Effects of ethylene and 1-methylcyclopropene (1-MCP) on gene expression and activity profile of 'alpha'-1,4-glucan-phosphorylase during banana ripening
- Differential gene expression on bananas submitted to the storage at low temperature
- Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.postharvbio.2005.11.008 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas