Altered patterns of maltose and glucose fermentation by brewing and wine yeasts influenced by the complexity of nitrogen source (2006)
- Autores:
- Autor USP: CRUZ, SANDRA HELENA DA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1002/j.2050-0416.2006.tb00235.x
- Assuntos: AMINOÁCIDOS; FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA; PEPTÍDEOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of the Institute of Brewing
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 112, n. 2, p. 84-91, 2006
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
BATISTOTE, Margareth e CRUZ, Sandra Helena da e ERNANDES, José Roberto. Altered patterns of maltose and glucose fermentation by brewing and wine yeasts influenced by the complexity of nitrogen source. Journal of the Institute of Brewing, v. 112, n. 2, p. 84-91, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/j.2050-0416.2006.tb00235.x. Acesso em: 07 maio 2024. -
APA
Batistote, M., Cruz, S. H. da, & Ernandes, J. R. (2006). Altered patterns of maltose and glucose fermentation by brewing and wine yeasts influenced by the complexity of nitrogen source. Journal of the Institute of Brewing, 112( 2), 84-91. doi:10.1002/j.2050-0416.2006.tb00235.x -
NLM
Batistote M, Cruz SH da, Ernandes JR. Altered patterns of maltose and glucose fermentation by brewing and wine yeasts influenced by the complexity of nitrogen source [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2006 ; 112( 2): 84-91.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/j.2050-0416.2006.tb00235.x -
Vancouver
Batistote M, Cruz SH da, Ernandes JR. Altered patterns of maltose and glucose fermentation by brewing and wine yeasts influenced by the complexity of nitrogen source [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2006 ; 112( 2): 84-91.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/j.2050-0416.2006.tb00235.x - Produção de frutooligossacarídeos (FOS) por microrganismos
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- Seleção de fungos basidiomicetos capazes de descolorir melaço de cana-de-açúcar
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Informações sobre o DOI: 10.1002/j.2050-0416.2006.tb00235.x (Fonte: oaDOI API)
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