Rapid method for the determination of organic acids in wine by capillary electrophoresis with indirect UV detection (2009)
- Authors:
- USP affiliated authors: TAVARES, MARINA FRANCO MAGGI - IQ ; TONIN, FERNANDO GUSTAVO - FZEA
- Unidades: IQ; FZEA
- DOI: 10.1016/j.foodcont.2008.08.004
- Subjects: ELETROFORESE CAPILAR DE ZONA; ÁCIDOS; VINHO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Food Control
- ISSN: 0956-7135
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 20, n. 6, p. 548-552, 2009
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
PERES, Renato Garcia et al. Rapid method for the determination of organic acids in wine by capillary electrophoresis with indirect UV detection. Food Control, v. 20, n. 6, p. 548-552, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2008.08.004. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Peres, R. G., Moraes, E. P., Micke, G. A., Tonin, F. G., Tavares, M. F. M., & Rodriguez-Amaya, D. B. (2009). Rapid method for the determination of organic acids in wine by capillary electrophoresis with indirect UV detection. Food Control, 20( 6), 548-552. doi:10.1016/j.foodcont.2008.08.004 -
NLM
Peres RG, Moraes EP, Micke GA, Tonin FG, Tavares MFM, Rodriguez-Amaya DB. Rapid method for the determination of organic acids in wine by capillary electrophoresis with indirect UV detection [Internet]. Food Control. 2009 ; 20( 6): 548-552.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2008.08.004 -
Vancouver
Peres RG, Moraes EP, Micke GA, Tonin FG, Tavares MFM, Rodriguez-Amaya DB. Rapid method for the determination of organic acids in wine by capillary electrophoresis with indirect UV detection [Internet]. Food Control. 2009 ; 20( 6): 548-552.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2008.08.004 - Determination of catechins in green tea infusions by reduced flow micellar electrokinetic chromatography
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodcont.2008.08.004 (Fonte: oaDOI API)
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