Sensory acceptance of lamb meat from different breed types (2009)
- Authors:
- USP affiliated authors: FREIRE, MARIA TERESA DE ALVARENGA - FZEA ; TRINDADE, MARCO ANTONIO - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS; CARNES E DERIVADOS; CORDEIROS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: Institute of Food Technologists
- Publisher place: Anaheim
- Date published: 2009
- Source:
- Título do periódico: Book of Abstracts IFT
- Conference titles: IFT Annual Meeting and Food Expo
-
ABNT
FREIRE, Maria Teresa de Alvarenga et al. Sensory acceptance of lamb meat from different breed types. 2009, Anais.. Anaheim: Institute of Food Technologists, 2009. . Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Freire, M. T. de A., Mônaco, C., Tozato, R. C. P., Santana, A., & Trindade, M. A. (2009). Sensory acceptance of lamb meat from different breed types. In Book of Abstracts IFT. Anaheim: Institute of Food Technologists. -
NLM
Freire MT de A, Mônaco C, Tozato RCP, Santana A, Trindade MA. Sensory acceptance of lamb meat from different breed types. Book of Abstracts IFT. 2009 ;[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Freire MT de A, Mônaco C, Tozato RCP, Santana A, Trindade MA. Sensory acceptance of lamb meat from different breed types. Book of Abstracts IFT. 2009 ;[citado 2024 abr. 24 ] - Diagnóstico dos pontos críticos e avaliação das perspectivas para estudos relativos ao abate, processamento e embalagem da carne de ovinos
- Diagnóstico dos pontos críticos e avaliação das perspectivas para estudos relativos ao abate e processamento da carne de ovinos
- Dados de qualidade de carne e provas sensoriais
- Active packaged lam with oxygen scavenger/carbon dioxide emitter sachet: physical-chemical and microbiological stability during refrigerated storage
- Development and evaluation of chicken nuggets with partial replacement of meat and fat by pea fibre
- Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber
- Microbiological stability of lamb loin packed in modified atmosphere systems and stored under refrigeration
- Influence of modified atmosphere packaging on physical-chemical parameters of loin lamb stored under refrigeration
- Características físico-químicas e aceitação sensorial de apresuntado com adição de fibra de ervilha visando redução de custo
- Avaliação da estabilidade físico-química de carne ovina embalada com atmosfera modificada
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas