Multivariant optimization, validation, and application of capillary electrophoresis for simultaneous determination of polyphenols and phenolic acids in Brazilian wines (2009)
- Autores:
- Autor USP: TAVARES, MARINA FRANCO MAGGI - IQ
- Unidade: IQ
- DOI: 10.1002/jssc.200900312
- Assuntos: ELETROFORESE (MÉTODO DE SEPARAÇÃO); VINHO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Separation Science
- ISSN: 1615-9306
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 32, n. 21, p. 3822-3828, 2009
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
PERES, Renato Garcia et al. Multivariant optimization, validation, and application of capillary electrophoresis for simultaneous determination of polyphenols and phenolic acids in Brazilian wines. Journal of Separation Science, v. 32, n. 21, p. 3822-3828, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jssc.200900312. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Peres, R. G., Micke, G. A., Tavares, M. F. M., & Rodriguez-Amaya, D. B. (2009). Multivariant optimization, validation, and application of capillary electrophoresis for simultaneous determination of polyphenols and phenolic acids in Brazilian wines. Journal of Separation Science, 32( 21), 3822-3828. doi:10.1002/jssc.200900312 -
NLM
Peres RG, Micke GA, Tavares MFM, Rodriguez-Amaya DB. Multivariant optimization, validation, and application of capillary electrophoresis for simultaneous determination of polyphenols and phenolic acids in Brazilian wines [Internet]. Journal of Separation Science. 2009 ; 32( 21): 3822-3828.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jssc.200900312 -
Vancouver
Peres RG, Micke GA, Tavares MFM, Rodriguez-Amaya DB. Multivariant optimization, validation, and application of capillary electrophoresis for simultaneous determination of polyphenols and phenolic acids in Brazilian wines [Internet]. Journal of Separation Science. 2009 ; 32( 21): 3822-3828.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jssc.200900312 - Metabolomics: definitions and significance in systems biology
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Informações sobre o DOI: 10.1002/jssc.200900312 (Fonte: oaDOI API)
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