Comparison of DSC and NMR methods for determining solid fat content of binary mixtures between lard and soybean oil before and after enzymatic interesterification (2010)
- Authors:
- Autor USP: GIOIELLI, LUIZ ANTONIO - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: ÁCIDOS GRAXOS; SUBSTITUTOS DO LEITE HUMANO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 46, suppl. 2, p. 33 res. FCF061, 2010
- Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
CAPACLA, Isabele Renata et al. Comparison of DSC and NMR methods for determining solid fat content of binary mixtures between lard and soybean oil before and after enzymatic interesterification. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 23 abr. 2024. , 2010 -
APA
Capacla, I. R., Silva, R. C. da, Hazzan, M., Soares, F. A. S. de M., & Gioielli, L. A. (2010). Comparison of DSC and NMR methods for determining solid fat content of binary mixtures between lard and soybean oil before and after enzymatic interesterification. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Capacla IR, Silva RC da, Hazzan M, Soares FAS de M, Gioielli LA. Comparison of DSC and NMR methods for determining solid fat content of binary mixtures between lard and soybean oil before and after enzymatic interesterification. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 33 res. FCF061.[citado 2024 abr. 23 ] -
Vancouver
Capacla IR, Silva RC da, Hazzan M, Soares FAS de M, Gioielli LA. Comparison of DSC and NMR methods for determining solid fat content of binary mixtures between lard and soybean oil before and after enzymatic interesterification. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 33 res. FCF061.[citado 2024 abr. 23 ] - Modificacoes de oleos e gorduras por interesterificacao
- Fracionamento e intersterificação de gordura de babacu e azeite de dendê
- Analise do perfil de textura de chocolates comerciais tipo cobertura
- Composicao em triacilglicerois da manteiga de cacau e de seus sucedaneos comerciais
- Misturas de oleos e gorduras na formulacao de produtos gordurosos
- Análise do conteúdo de gordura sólida de misturas binárias e ternárias de gorduras de palma, palmiste e triacilgliceróis de cadeia média, após a reação de interesterificação
- Fracionamento da gordura abdominal de frango e mistura com gordura de toucinho
- Interações em misturas de gorduras
- Lipídeos estruturados obtidos por interesterificação a partir de gordura do leite e óleo de milho
- Structured lipids from binary and ternary blends of palm oil, palm kernel oil, and medium chain triacylglycerols
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas