Kinetic analysis of batch ethanol acetylation in isothermal non-stationary multiphase systems by lyophilized mycelium of Aspergillus oryzae (2011)
- Autores:
- Autor USP: PESSOA JUNIOR, ADALBERTO - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1590/s1517-83822011000100048
- Assuntos: SOLVENTE; ASPERGILLUS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Microbiology
- ISSN: 1517-8382
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 41, n. 1, p. 388-393, 2011
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by-nc
-
ABNT
PALAZZI, Emilio et al. Kinetic analysis of batch ethanol acetylation in isothermal non-stationary multiphase systems by lyophilized mycelium of Aspergillus oryzae. Brazilian Journal of Microbiology, v. 41, n. 1, p. 388-393, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822011000100048. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Palazzi, E., Molinari, F., Fabiano, B., Pessoa Junior, A., & Converti, A. (2011). Kinetic analysis of batch ethanol acetylation in isothermal non-stationary multiphase systems by lyophilized mycelium of Aspergillus oryzae. Brazilian Journal of Microbiology, 41( 1), 388-393. doi:10.1590/s1517-83822011000100048 -
NLM
Palazzi E, Molinari F, Fabiano B, Pessoa Junior A, Converti A. Kinetic analysis of batch ethanol acetylation in isothermal non-stationary multiphase systems by lyophilized mycelium of Aspergillus oryzae [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2011 ; 41( 1): 388-393.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822011000100048 -
Vancouver
Palazzi E, Molinari F, Fabiano B, Pessoa Junior A, Converti A. Kinetic analysis of batch ethanol acetylation in isothermal non-stationary multiphase systems by lyophilized mycelium of Aspergillus oryzae [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2011 ; 41( 1): 388-393.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822011000100048 - Thermodynamics applied to biomolecules
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Informações sobre o DOI: 10.1590/s1517-83822011000100048 (Fonte: oaDOI API)
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