Comparison of slaughtering methods on flesh quality of Pacu Piaractus mesopotamicus (2011)
- Authors:
- Autor USP: VIEGAS, ELISABETE MARIA MACEDO - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: ABATE (MÉTODOS); PESCADO (QUALIDADE)
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: World Aquaculture Society
- Publisher place: Natal
- Date published: 2011
- Source:
- Título do periódico: Abstracts; aquaculture for a changing world
- Conference titles: World Aquaculture
-
ABNT
VIEGAS, Elisabete Maria Macedo et al. Comparison of slaughtering methods on flesh quality of Pacu Piaractus mesopotamicus. 2011, Anais.. Natal: World Aquaculture Society, 2011. . Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Viegas, E. M. M., Oliveira Filho, P. R. C. de, Leme, R. B., Soares, L. L., & Natori, M. M. (2011). Comparison of slaughtering methods on flesh quality of Pacu Piaractus mesopotamicus. In Abstracts; aquaculture for a changing world. Natal: World Aquaculture Society. -
NLM
Viegas EMM, Oliveira Filho PRC de, Leme RB, Soares LL, Natori MM. Comparison of slaughtering methods on flesh quality of Pacu Piaractus mesopotamicus. Abstracts; aquaculture for a changing world. 2011 ;[citado 2024 mar. 29 ] -
Vancouver
Viegas EMM, Oliveira Filho PRC de, Leme RB, Soares LL, Natori MM. Comparison of slaughtering methods on flesh quality of Pacu Piaractus mesopotamicus. Abstracts; aquaculture for a changing world. 2011 ;[citado 2024 mar. 29 ] - Produção e caracterização da fração lipídica de silagens de peixes
- Produção e caracterização de silagens de peixes co-secas com subprodutos agrícolas
- Biochemistry changes in the muscle of the Prawn Macrobrachium rosenbergii, storage whole in ice
- Processing yield and fillet quality, with and without pigmentation, of the Nile Tilapia Oreochromis niloticus, by cold and hot smoked processes
- Evaluation of skin resistance in the Nile Tilapia Oreochromis niloticus as a result of skinning and chromo and bioleather tanning
- Influence of social stress in the establishment of Rigor Mortis and in cortisol plasmatic levels in Nile Tilapia Oreochromis niloticus
- Rigor mortis em peixes
- Efeito do método de filetagem da tilápia do nilo (Oreochromis niloticus) sobre características de processamento
- Utilização de levedura íntegra e seus derivados em dietas para juvenis de tilápia do Nilo
- Digestibilidade da levedura desidratada (Saccharomyces cerevisiae) e seus derivados na alimentação de juvenis de pacu (Piaractus mesopotamicus)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas