Thermoanalytical characterization of lipids and their interactions to obtain echogenic liposomes via freeze-drying (2011)
- Authors:
- USP affiliated authors: MATOS, JIVALDO DO ROSARIO - IQ ; GIOIELLI, LUIZ ANTONIO - FCF ; PITOMBO, RONALDO NOGUEIRA DE MORAES - FCF
- Unidades: IQ; FCF
- Subjects: LIPÍDEOS; LIPOSSOMOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 47, suppl. 1, p. 9 res. FCF013, 2011
- Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
POLAK, Roberta et al. Thermoanalytical characterization of lipids and their interactions to obtain echogenic liposomes via freeze-drying. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 abr. 2024. , 2011 -
APA
Polak, R., Soares, F. A. S. de M., Matos, J. do R., Gioielli, L. A., & Pitombo, R. N. de M. (2011). Thermoanalytical characterization of lipids and their interactions to obtain echogenic liposomes via freeze-drying. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. -
NLM
Polak R, Soares FAS de M, Matos J do R, Gioielli LA, Pitombo RN de M. Thermoanalytical characterization of lipids and their interactions to obtain echogenic liposomes via freeze-drying. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 9 res. FCF013.[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Polak R, Soares FAS de M, Matos J do R, Gioielli LA, Pitombo RN de M. Thermoanalytical characterization of lipids and their interactions to obtain echogenic liposomes via freeze-drying. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 9 res. FCF013.[citado 2024 abr. 19 ] - Obtencao de creme de leite em po por liofilizacao
- Efeito da atividade de agua na formacao de compostos volateis durante a oxidacao do oleo de amendoim bruto
- Desenvolvimento e caracterização de gorduras em pó
- Propriedades fisicas de licores de chocolate e de creme de cacau
- Freeze-dried powered shortenings from babassu fat
- Bio-synthesis and hydrolysis of ethyl phenylacetate and ethyl 2-phenylpropionate in organic solvent by lyophilized mycelia
- Desenvolvimento e caracterizacao de gorduras em po
- Propriedades fisicas de licores de chocolate e de creme de cacau
- Propriedades fisicas de licores de chocolate e de creme de cacau
- Water relations in freeze-dried powdeced shortenings from babassu fat
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas