Prevalence, populations and pheno- and genotypic characteristics of Listeria monocytogenes isolated from ready-to-eat vegetables marketed in São Paulo, Brazil (2012)
- Authors:
- USP affiliated authors: LANDGRAF, MARIZA - FCF ; DESTRO, MARIA TERESA - FCF ; FRANCO, BERNADETTE DORA GOMBOSSY DE MELO - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2011.12.036
- Subjects: LISTERIA; BIOFILMES
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: International Journal of Food Microbiology
- ISSN: 0168-1605
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 155, n. 1-2, p. 1-9, 2012
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
SANT'ANA, Anderson Souza et al. Prevalence, populations and pheno- and genotypic characteristics of Listeria monocytogenes isolated from ready-to-eat vegetables marketed in São Paulo, Brazil. International Journal of Food Microbiology, v. 155, n. 1-2, p. 1-9, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.12.036. Acesso em: 25 abr. 2024. -
APA
Sant'Ana, A. S., Igarashi, M. C., Landgraf, M., Destro, M. T., & Franco, B. D. G. de M. (2012). Prevalence, populations and pheno- and genotypic characteristics of Listeria monocytogenes isolated from ready-to-eat vegetables marketed in São Paulo, Brazil. International Journal of Food Microbiology, 155( 1-2), 1-9. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2011.12.036 -
NLM
Sant'Ana AS, Igarashi MC, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Prevalence, populations and pheno- and genotypic characteristics of Listeria monocytogenes isolated from ready-to-eat vegetables marketed in São Paulo, Brazil [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2012 ; 155( 1-2): 1-9.[citado 2024 abr. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.12.036 -
Vancouver
Sant'Ana AS, Igarashi MC, Landgraf M, Destro MT, Franco BDG de M. Prevalence, populations and pheno- and genotypic characteristics of Listeria monocytogenes isolated from ready-to-eat vegetables marketed in São Paulo, Brazil [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2012 ; 155( 1-2): 1-9.[citado 2024 abr. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2011.12.036 - Detecção de Listeria SP em carne bovina moída pelos métodos rápidos Tecra'trade-mark' Listeria VIA, Tecra'trade-mark' Listeria UNIQUE, Biocontrol VIP'trade-mark' para Listeria e o método tradicional
- Use of PFGE (Pulsed field gel electrophoresis) to trace the dissemination of Listeria monocytogenes in "Gravlax" salmon
- Detection of Listeria sp in meat and meat products using Tecra"trade-mark" Listeria via and BioControl Vip"trade-mark" for Listeria imunoassays and a cultural procedure
- Ocorrência de Salmonella ssp. Na produção de bovinos de corte por confinamento e nas respectivas carcaças dos animais abatidos
- Avaliação da presença de Listeria sp. Durante o confinamento e abate de novilhos superprecoces
- Culturas probióticas de aplicação em alimentos: avaliação da resistência ao stress fisiológico empregando-se modelos simulados In vitro
- Efeito combinado de bacteriocinas e antimicrobianos naturais na inibição de Listeria monocytogenes em alimentos
- Use of PFGE (Pulsed field gel electrophoresis) to trace the dissemination of Listeria monocytogenes in "Gravlax" salmon processing line
- Detection of Listeria sp in meat and meat products using Tecra"trade mark" Listeria via and BioControl VIP"trade mark" for Listeria immunoassays and a cultural procedure
- Culturas probióticas de aplicação em alimentos avaliação da resistência ao stress fisiológico empregando-se modelos simulados In vitro
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2011.12.036 (Fonte: oaDOI API)
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