Changes during chilled storage of whole tilapia and short-term frozen storage of tilapia fillets (2013)
- Autores:
- Autor USP: VIEGAS, ELISABETE MARIA MACEDO - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1080/10498850.2011.638152
- Assuntos: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO; TILÁPIA-DO-NILO; PESCADO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Philadelphia, PA
- Data de publicação: 2013
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Aquatic Food Product Technology
- ISSN: 1049-8850
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 22, n. 2, p. 192-200, 2013
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
VIEGAS, Elisabete Maria Macedo et al. Changes during chilled storage of whole tilapia and short-term frozen storage of tilapia fillets. Journal of Aquatic Food Product Technology, v. 22, n. 2, p. 192-200, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10498850.2011.638152. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Viegas, E. M. M., Carvalho, M. R. B. de, Oliveira Filho, P. R. C. de, Kirschnik, P. G., Aiura, F. S., & Vargas, S. C. (2013). Changes during chilled storage of whole tilapia and short-term frozen storage of tilapia fillets. Journal of Aquatic Food Product Technology, 22( 2), 192-200. doi:10.1080/10498850.2011.638152 -
NLM
Viegas EMM, Carvalho MRB de, Oliveira Filho PRC de, Kirschnik PG, Aiura FS, Vargas SC. Changes during chilled storage of whole tilapia and short-term frozen storage of tilapia fillets [Internet]. Journal of Aquatic Food Product Technology. 2013 ; 22( 2): 192-200.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10498850.2011.638152 -
Vancouver
Viegas EMM, Carvalho MRB de, Oliveira Filho PRC de, Kirschnik PG, Aiura FS, Vargas SC. Changes during chilled storage of whole tilapia and short-term frozen storage of tilapia fillets [Internet]. Journal of Aquatic Food Product Technology. 2013 ; 22( 2): 192-200.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10498850.2011.638152 - Comparison of slaughtering methods on flesh quality of Pacu Piaractus mesopotamicus
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Informações sobre o DOI: 10.1080/10498850.2011.638152 (Fonte: oaDOI API)
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