Survival of probiotics in synbiotic milk and soy-besed formulations of aoole ice-cream (2013)
- Authors:
- Autor USP: SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: PROBIÓTICOS; SORVETE
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 49, suppl. 3, p. 60 res. FCF116, 2013
- Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences
-
ABNT
MATIAS, Natalia Silva et al. Survival of probiotics in synbiotic milk and soy-besed formulations of aoole ice-cream. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 abr. 2024. , 2013 -
APA
Matias, N. S., Bedani, R., Rodrigues, M. G., Ferreira, F. P., & Saad, S. M. I. (2013). Survival of probiotics in synbiotic milk and soy-besed formulations of aoole ice-cream. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Matias NS, Bedani R, Rodrigues MG, Ferreira FP, Saad SMI. Survival of probiotics in synbiotic milk and soy-besed formulations of aoole ice-cream. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 60 res. FCF116.[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Matias NS, Bedani R, Rodrigues MG, Ferreira FP, Saad SMI. Survival of probiotics in synbiotic milk and soy-besed formulations of aoole ice-cream. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 60 res. FCF116.[citado 2024 abr. 19 ] - Amaranth and okara increase gastrointestinal in vitro resistance of probiotic strains in a fermented soy product
- Prebiotic supplementation in material diet changes differently the human milk microbiota
- Perfil microbiólogico de queijo minas frescal probiótico
- Monitoramento de parâmetros de textura instrumental em queijo "petit-suisse" probiótico ao longo de sua vida de prateleira
- Perfil de textura e viabilidade de Lactobacillus casei em queijo minas frescal
- Efeito de diferentes gomas sobre parâmetros de textura instrumental de queijo petit-suisse probiótico ao longo do armazenamento
- Cientistas testam subprodutos do processamento de frutas e soja para bio-enriquecer alimentos [Entrevista a Karina Ninni Ramos]
- Os probióticos amigos do leite [Entrevista a Maíra Termero]
- Prebiotic effects in human milk influenced by mother’s age
- Prospective applications of probiotics and prebiotics in foods
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas