Physicochemical and sensory characteristics of snack made with minced Nile tilapia (2014)
- Authors:
- USP affiliated authors: GUIMARÃES, JUDITE DAS GRAÇAS LAPA - FZEA ; VIEGAS, ELISABETE MARIA MACEDO - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1590/1678-457x.6395
- Subjects: PESCADO (PROCESSAMENTO); CARNES E DERIVADOS; TILÁPIA-DO-NILO; ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Food Science and Technology
- ISSN: 0101-2061
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 34, n. 3, p. 591-596, 2014
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by-nc
-
ABNT
CORTEZ NETTO, João de Paula et al. Physicochemical and sensory characteristics of snack made with minced Nile tilapia. Food Science and Technology, v. 34, n. 3, p. 591-596, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-457x.6395. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Cortez Netto, J. de P., Oliveira Filho, P. R. C. de, Lapa-Guimarães, J. das G., & Viegas, E. M. M. (2014). Physicochemical and sensory characteristics of snack made with minced Nile tilapia. Food Science and Technology, 34( 3), 591-596. doi:10.1590/1678-457x.6395 -
NLM
Cortez Netto J de P, Oliveira Filho PRC de, Lapa-Guimarães J das G, Viegas EMM. Physicochemical and sensory characteristics of snack made with minced Nile tilapia [Internet]. Food Science and Technology. 2014 ; 34( 3): 591-596.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-457x.6395 -
Vancouver
Cortez Netto J de P, Oliveira Filho PRC de, Lapa-Guimarães J das G, Viegas EMM. Physicochemical and sensory characteristics of snack made with minced Nile tilapia [Internet]. Food Science and Technology. 2014 ; 34( 3): 591-596.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-457x.6395 - Fermentação do pescado
- Impact of electrical stunning on fish behavior and meat quality of pacu (Piaractus mesopotamicus)
- Avaliação nutricional e aceitação sensorial de "snack" elaborado com carne mecanicamente separada - CMS de tilápia do Nilo
- Electronarcosis as a pre-slaughter method for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) improves meat quality
- Effectiveness of quality index method (QIM) as tool for freshness evaluation of curimbatá (Prochilodus lineatus)
- Developing a quality index method (QIM) for matrinxã (Brycon cephalus) stored in ice
- Development of quality index method (QIM) scheme for Acoupa weakfish (Cynoscion acoupa)
- Effects of different stunning/slaughter methods on frozen fillets quality of cobia (Rachycentron canadum)
- Desenvolvimento do método índice de qualidade para avaliação de curimbatá (Prochilodus lineatus)
- Cinnamomum zeylanicum extracts reduce lipid oxidation in broadband anchovy (Anchoviella lepidentostole) minced fish
Informações sobre o DOI: 10.1590/1678-457x.6395 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas