Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization (2015)
- Authors:
- USP affiliated authors: MORAES, IZABEL CRISTINA FREITAS - FZEA ; LOURENÇO, RODRIGO VINICIUS - FZEA ; SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006
- Subjects: NANOPARTÍCULAS; MANDIOCA; REOLOGIA (CARACTERÍSTICAS)
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Journal of Food Engineering
- ISSN: 0260-8774
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 166, p. 174-181, 2015
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: green
- Licença: other-oa
-
ABNT
VALENCIA, Germán Ayala et al. Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization. Journal of Food Engineering, v. 166, p. 174-181, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006. Acesso em: 04 maio 2024. -
APA
Valencia, G. A., Moraes, I. C. F., Hilliou, L. H. G., Lourenço, R. V., & Sobral, P. J. do A. (2015). Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization. Journal of Food Engineering, 166, 174-181. doi:10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006 -
NLM
Valencia GA, Moraes ICF, Hilliou LHG, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization [Internet]. Journal of Food Engineering. 2015 ; 166 174-181.[citado 2024 maio 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006 -
Vancouver
Valencia GA, Moraes ICF, Hilliou LHG, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: viscoelastic and rheological characterization [Internet]. Journal of Food Engineering. 2015 ; 166 174-181.[citado 2024 maio 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006 - Maranta (Maranta arundinacea L) starch properties
- Antioxidant potential of eugenol and ginger essential oils with gelatin/chitosan films
- Maranta (Maranta arundinacea L) starch properties
- Gelatin-based films reinforced with montmorillonite and activated with nanoemulsion of ginger essential oil for food packaging applications
- Microstructure and physical properties of nano-biocomposite films based on cassava starch and laponite
- Rheological characterization of solutions of gelatin with bentonite and tannic acid
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- Caracterização de nanocompósitos de gelatina por difração de raios X e espectroscopia de infravermelho com transformada de Fourier
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- Efeito da concentração de nanopartículas sobre as propriedades de filmes de gelatina
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2015.06.006 (Fonte: oaDOI API)
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