Scientific evidence for health effects attributed to the consumption of probiotics and prebiotics: an update for current perspectives and future challenges (2015)
- Autores:
- Autor USP: SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1017/S0007114515003864
- Assuntos: PROBIÓTICOS; LACTOBACILLUS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: British Journal of Nutrition
- ISSN: 0007-1145
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 114, n. 12, p. 1993-2015, 2015
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
MARTINEZ, Rafael Chacon Ruiz e BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. Scientific evidence for health effects attributed to the consumption of probiotics and prebiotics: an update for current perspectives and future challenges. British Journal of Nutrition, v. 114, n. 12, p. 1993-2015, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0007114515003864. Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Martinez, R. C. R., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2015). Scientific evidence for health effects attributed to the consumption of probiotics and prebiotics: an update for current perspectives and future challenges. British Journal of Nutrition, 114( 12), 1993-2015. doi:10.1017/S0007114515003864 -
NLM
Martinez RCR, Bedani R, Saad SMI. Scientific evidence for health effects attributed to the consumption of probiotics and prebiotics: an update for current perspectives and future challenges [Internet]. British Journal of Nutrition. 2015 ; 114( 12): 1993-2015.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114515003864 -
Vancouver
Martinez RCR, Bedani R, Saad SMI. Scientific evidence for health effects attributed to the consumption of probiotics and prebiotics: an update for current perspectives and future challenges [Internet]. British Journal of Nutrition. 2015 ; 114( 12): 1993-2015.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114515003864 - Amaranth and okara increase gastrointestinal in vitro resistance of probiotic strains in a fermented soy product
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- Prospective applications of probiotics and prebiotics in foods
Informações sobre o DOI: 10.1017/S0007114515003864 (Fonte: oaDOI API)
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