Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler (2016)
- Authors:
- Maller, Alexandre
- Quadros, Thays Cristina Oliveira de - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Junqueira, Otto Mack - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Graña, Alfredo Lora
- Montaldi, Ana Paula de Lima - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Alarcon, Ricardo Fernandes
- Jorge, João Atílio
- Polizeli, Maria de Lourdes Teixeira de Moraes
- USP affiliated authors: JORGE, JOAO ATILIO - FFCLRP ; POLIZELI, MARIA DE LOURDES TEIXEIRA DE MORAES - FFCLRP
- Unidade: FFCLRP
- DOI: 10.1186/s40064-016-3082-8
- Subjects: ENZIMAS HIDROLÍTICAS; FOSFATOS; FRANGOS; DIETA ANIMAL; BIOQUÍMICA
- Keywords: Biochemical effect; Phytate; Phosphate; Animal diet; Supplementation
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Heidelberg
- Date published: 2016
- Source:
- Título do periódico: Springer Plus
- ISSN: 2193-1801
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 5, art. 1418, 2016
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by
-
ABNT
MALLER, Alexandre et al. Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler. Springer Plus, v. 5, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s40064-016-3082-8. Acesso em: 10 maio 2024. -
APA
Maller, A., Quadros, T. C. O. de, Junqueira, O. M., Graña, A. L., Montaldi, A. P. de L., Alarcon, R. F., et al. (2016). Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler. Springer Plus, 5. doi:10.1186/s40064-016-3082-8 -
NLM
Maller A, Quadros TCO de, Junqueira OM, Graña AL, Montaldi AP de L, Alarcon RF, Jorge JA, Polizeli M de LT de M. Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler [Internet]. Springer Plus. 2016 ; 5[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s40064-016-3082-8 -
Vancouver
Maller A, Quadros TCO de, Junqueira OM, Graña AL, Montaldi AP de L, Alarcon RF, Jorge JA, Polizeli M de LT de M. Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler [Internet]. Springer Plus. 2016 ; 5[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s40064-016-3082-8 - Production of heterologous xylanase from Aspergillus niveus in Aspergillus nidulans A773 and biochemical characterization
- Evidence of high production levels of thermostable dextrinizing and saccharogenic amylases by Aspergillus niveus
- Produção e caracterização de amilases produzidas por Penicillium crustosum
- Laccase production by Aspergillus niveus on SSF using wheat bran as alternative carbon source and its synergistic effect on pulp biobleaching using a mix of laccase/xylanase from the same microorganism
- Isolamento e seleção de fungos filamentosos da Mata Atlântica produtores de amilases
- Effect of additives as glycerin, polyetilenoglycol and trehalose on the stabilization/reactivation of immobilized glucoamylase from Aspergillus niger
- Production, purification and determination of partial functional properties of a glucoamylase from Aspergillus Caespitosus
- Immobilization of lipase from Trichoderma pseudokoningii produced under submerged fermentation
- Caracterização parcial de poligalacturonase em extrato bruto produzida por Neosartorya glabra
- Prospecção de fungos filamentosos e melhoramento de condições de cultivo de Neosartorya glabra visando a produção de pectina liase
Informações sobre o DOI: 10.1186/s40064-016-3082-8 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas