Functional properties of encapsulated Cagaita (Eugenia dysenterica DC.) fruit extract (2017)
- Authors:
- USP affiliated authors: TRINDADE, CARMEN SILVIA FAVARO - FZEA ; RODRIGUEZ, MARIA INES GENOVESE - FCF
- Unidades: FZEA; FCF
- DOI: 10.1016/j.fbio.2017.03.003
- Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO; GOMAS E RESINAS; FRUTAS TROPICAIS; ALIMENTOS FUNCIONAIS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Food Bioscience
- ISSN: 2212-4292
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 18, p. 15-21, 2017
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
DAZA, Luis Daniel et al. Functional properties of encapsulated Cagaita (Eugenia dysenterica DC.) fruit extract. Food Bioscience, v. 18, p. 15-21, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2017.03.003. Acesso em: 26 abr. 2024. -
APA
Daza, L. D., Fujita, A., Granato, D., Fávaro-Trindade, C. S., & Genovese, M. I. (2017). Functional properties of encapsulated Cagaita (Eugenia dysenterica DC.) fruit extract. Food Bioscience, 18, 15-21. doi:10.1016/j.fbio.2017.03.003 -
NLM
Daza LD, Fujita A, Granato D, Fávaro-Trindade CS, Genovese MI. Functional properties of encapsulated Cagaita (Eugenia dysenterica DC.) fruit extract [Internet]. Food Bioscience. 2017 ; 18 15-21.[citado 2024 abr. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2017.03.003 -
Vancouver
Daza LD, Fujita A, Granato D, Fávaro-Trindade CS, Genovese MI. Functional properties of encapsulated Cagaita (Eugenia dysenterica DC.) fruit extract [Internet]. Food Bioscience. 2017 ; 18 15-21.[citado 2024 abr. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2017.03.003 - Avaliação de propriedades físicas, capacidade antioxidante e teor de proantocianidinas do pó de camu-camu (Myrciaria dubia) seco por atomização em diferentes condições
- Effects of spray-drying parameters on in vitro functional properties of Camu-camu (Myrciaria dubia Mc. Vaugh): a typical Amazonian fruit
- Production and characterization of solid lipid microparticles loaded with guaraná (Paullinia cupana) seed extract
- Optimization of spray drying of aqueous extract from the waste of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) using maltodextrin as carrier agent
- Effect of spray drying conditions on the physical properties of Cagaita (Eugenia dysenterica DC.) fruit extracts
- Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides
- Functional properties and stability of spray-dried pigments from Bordo grape (Vitis labrusca) winemaking pomace
- Obtaining Chinese cinnamon (Cinnamomum cassia) extract and its encapsulation by complex coacervation
- Phenolic content and antioxidant activity of powdered jabuticaba (Myrciaria caulifora) skin and seed extract
- Production of spray-dried proanthocyanidin-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum) extract as a potential functional ingredient: improvement of stability, sensory aspects and technological properties
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.fbio.2017.03.003 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas