Excessive red and processed meat intake: relations with health and environment in Brazil (2016)
- Autores:
- Autor USP: MARCHIONI, DIRCE MARIA LOBO - FSP
- Unidade: FSP
- DOI: 10.1017/s0007114516000969
- Assuntos: CARNES E DERIVADOS; RECOMENDAÇÕES NUTRICIONAIS; COMPORTAMENTO ALIMENTAR; IMPACTOS AMBIENTAIS; ESTUDOS TRANSVERSAIS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: British Journal of Nutrition
- ISSN: 0007-1145
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.115, n.11, p.2011-2016, 2016
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
CARVALHO, Aline Martins de et al. Excessive red and processed meat intake: relations with health and environment in Brazil. British Journal of Nutrition, v. 115, n. 11, p. 2011-2016, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/s0007114516000969. Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Carvalho, A. M. de, Selem, S. S. 'A. de C., Miranda, A. M., & Marchioni, D. M. L. (2016). Excessive red and processed meat intake: relations with health and environment in Brazil. British Journal of Nutrition, 115( 11), 2011-2016. doi:10.1017/s0007114516000969 -
NLM
Carvalho AM de, Selem SS'A de C, Miranda AM, Marchioni DML. Excessive red and processed meat intake: relations with health and environment in Brazil [Internet]. British Journal of Nutrition. 2016 ;115( 11): 2011-2016.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s0007114516000969 -
Vancouver
Carvalho AM de, Selem SS'A de C, Miranda AM, Marchioni DML. Excessive red and processed meat intake: relations with health and environment in Brazil [Internet]. British Journal of Nutrition. 2016 ;115( 11): 2011-2016.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s0007114516000969 - Recomendações nutricionais
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Informações sobre o DOI: 10.1017/s0007114516000969 (Fonte: oaDOI API)
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