Effect of oregano essential oil and black wattle tanniniferous extract in the diet of feedlot lambs on meat fatty acid composition (2017)
- Autores:
- Welter, Katiéli Caroline - Universidade de São Paulo (USP)
- Martins, C. M. de Magalhães Rodrigues - Universidade de São Paulo (USP)
- Melo, F. A - Universidade de São Paulo (USP)
- Benetel, Gabriela - Universidade de São Paulo (USP)
- Silva, C. M. D - Universidade de São Paulo (USP)
- Ferrinho, Adrielle Matias - Universidade de São Paulo (USP)
- Pereira, Angélica Simone Cravo
- Gallo, Sarita Bonagurio
- Bueno, Ives Cláudio da Silva
- Autores USP: PEREIRA, ANGÉLICA SIMONE CRAVO - FMVZ ; GALLO, SARITA BONAGURIO - FZEA ; BUENO, IVES CLÁUDIO DA SILVA - FZEA
- Unidades: FMVZ; FZEA
- DOI: 10.2527/asasann.2017.666
- Assuntos: CORDEIROS; ÓLEOS ESSENCIAIS; ALIMENTOS PARA ANIMAIS; ORÉGANO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: American Society of Animal Science
- Local: Champaign
- Data de publicação: 2017
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Animal Science
- ISSN: 0021-8812
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 95, supl. 4, p. 326, res. 666, 2017
- Nome do evento: ASAS-CSAS Annual Meeting and Trade Show
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
WELTER, Katiéli Caroline et al. Effect of oregano essential oil and black wattle tanniniferous extract in the diet of feedlot lambs on meat fatty acid composition. Journal of Animal Science. Champaign: American Society of Animal Science. Disponível em: https://doi.org/10.2527/asasann.2017.666. Acesso em: 16 abr. 2024. , 2017 -
APA
Welter, K. C., Martins, C. M. de M. R., Melo, F. A., Benetel, G., Silva, C. M. D., Ferrinho, A. M., et al. (2017). Effect of oregano essential oil and black wattle tanniniferous extract in the diet of feedlot lambs on meat fatty acid composition. Journal of Animal Science. Champaign: American Society of Animal Science. doi:10.2527/asasann.2017.666 -
NLM
Welter KC, Martins CM de MR, Melo FA, Benetel G, Silva CMD, Ferrinho AM, Pereira ASC, Gallo SB, Bueno IC da S. Effect of oregano essential oil and black wattle tanniniferous extract in the diet of feedlot lambs on meat fatty acid composition [Internet]. Journal of Animal Science. 2017 ; 95 326.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.2527/asasann.2017.666 -
Vancouver
Welter KC, Martins CM de MR, Melo FA, Benetel G, Silva CMD, Ferrinho AM, Pereira ASC, Gallo SB, Bueno IC da S. Effect of oregano essential oil and black wattle tanniniferous extract in the diet of feedlot lambs on meat fatty acid composition [Internet]. Journal of Animal Science. 2017 ; 95 326.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.2527/asasann.2017.666 - Effect of biosurfactant and oils over the morphometry of the rumen and duodenum of lambs
- Effects of functional oils and vitamin E addition on meat sensory traits from feedlot lambs
- Óleos funcionais na alimentação de ruminantes
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- Influência do uso de biossurfactante na dieta de cordeiros em terminação sobre o desempenho zootécnico e alimentar
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Informações sobre o DOI: 10.2527/asasann.2017.666 (Fonte: oaDOI API)
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