A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water (2016)
- Authors:
- USP affiliated authors: OLIVEIRA, JOSE EDUARDO DUTRA DE - FMRP ; MARCHINI, JULIO SÉRGIO - FMRP
- Unidade: FMRP
- Subjects: ÁGUA POTÁVEL; FERRO; ANEMIA FERROPRIVA
- Keywords: New method; Drinking water; Iron deficiency anemia; Anemia prevention
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Archivos Latinoamericanos de Nutrición
- ISSN: 0004-0622
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 66, n. 3, p. 159-164, 2016
-
ABNT
DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo et al. A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 66, n. 3, p. 159-164, 2016Tradução . . Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Dutra de Oliveira, J. E., Marchini, J. S., Lamounier, J. A., & Almeida, C. A. N. de. (2016). A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 66( 3), 159-164. -
NLM
Dutra de Oliveira JE, Marchini JS, Lamounier JA, Almeida CAN de. A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2016 ; 66( 3): 159-164.[citado 2024 mar. 29 ] -
Vancouver
Dutra de Oliveira JE, Marchini JS, Lamounier JA, Almeida CAN de. A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2016 ; 66( 3): 159-164.[citado 2024 mar. 29 ] - Educacao continuada para docentes de escolas de nutricao
- Recent trends in nutritional science
- Determinacao de macronutrientes em alimentos normalmente consumidos pela populacao brasileira
- Perda acumulativa de peso. Excrecao urinaria de ureia e creatinina em mulheres obesas recebendo dieta hipocalorica , suplementada com leucina, orginina e glicina
- Nutrologia: nutrição clínica
- Obese women on a low energy rice and bean diet: effects of leucine, arginine or glycine supplementation on protein turnover
- Drinking water as an iron carrier to control iron deficiency [Carta]
- Metodos antropometricos para avaliacao do estado nutricional de adultos
- Aspectos fisico-quimicos da agua potavel fortificada com ferro
- Excrecao urinaria de nitrogenio total , creatinina e ureia na avaliacao nutricional
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas