Sodium Reduction in Processed Foods in Brazil: Analysis of Food Categories and Voluntary Targets from 2011 to 2017 (2017)
- Autores:
- Autor USP: JAIME, PATRÍCIA CONSTANTE - FSP
- Unidade: FSP
- DOI: 10.3390/nu9070742
- Assuntos: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS; SÓDIO; HIPERTENSÃO; DOENÇAS CARDIOVASCULARES; CONSUMO DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
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- Cor do Acesso Aberto: gold
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ABNT
NILSON, Eduardo Augusto Fernandes et al. Sodium Reduction in Processed Foods in Brazil: Analysis of Food Categories and Voluntary Targets from 2011 to 2017. Nutrients, v. 9, n. 7, p. art. 742 [14], 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu9070742. Acesso em: 06 maio 2024. -
APA
Nilson, E. A. F., Spaniol, A., Gonçalves, V., Moura, I., Silva, S., L’Abbé, M., & Jaime, P. C. (2017). Sodium Reduction in Processed Foods in Brazil: Analysis of Food Categories and Voluntary Targets from 2011 to 2017. Nutrients, 9( 7), art. 742 [14]. doi:10.3390/nu9070742 -
NLM
Nilson EAF, Spaniol A, Gonçalves V, Moura I, Silva S, L’Abbé M, Jaime PC. Sodium Reduction in Processed Foods in Brazil: Analysis of Food Categories and Voluntary Targets from 2011 to 2017 [Internet]. Nutrients. 2017 ;9( 7): art. 742 [14].[citado 2024 maio 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu9070742 -
Vancouver
Nilson EAF, Spaniol A, Gonçalves V, Moura I, Silva S, L’Abbé M, Jaime PC. Sodium Reduction in Processed Foods in Brazil: Analysis of Food Categories and Voluntary Targets from 2011 to 2017 [Internet]. Nutrients. 2017 ;9( 7): art. 742 [14].[citado 2024 maio 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu9070742 - Consumo habitual de frutas, legumes e verduras entre funcionários beneficiados pelo programa de alimentação do trabalhador
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Informações sobre o DOI: 10.3390/nu9070742 (Fonte: oaDOI API)
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